We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

3 Doctorat Programe în Studii de inginerie Inginerie mecanică Inginerie de fabricație 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Studii de inginerie
  • Inginerie mecanică
  • Inginerie de fabricație
Domenii de studiu
  • Studii de inginerie (3)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Studii de inginerie Inginerie mecanică Inginerie de fabricație

Alegerea să urmeze un doctorat de filosofie (PhD) necesită finalizarea unei disertații sau a unei teze. Programele angajează cadre didactice care sunt experți în domeniul lor pentru cea mai bună educație.

Ce este doctoratul în ingineria producției? Cursurile de sudare, prelucrare și turnare a materialelor fac parte din majoritatea programelor. Fizica și matematica aplicată sunt componentele necesare ale curriculumului. Conferințele sunt ceva ce mulți studenți sunt sponsorizați să participe ca parte a programului lor. Cercetătorii își vor petrece o mare parte din timp lucrand la disertație și cursuri pentru a-și susține specializarea. În funcție de gradul de absolvire a studenților la un nivel complet sau parțial, cursul de studiu poate dura de la trei la șase ani până la sfârșit.

Transformarea criticii constructive în ceva productiv este o abilitate care funcționează bine în toate aspectele vieții unui absolvent, de la muncă la lucru personal. Gândirea auto-disciplină și analitică sunt atât abilități de adaptare dincolo de cadre universitare și de educație.

Costul participării la unul dintre aceste programe depinde de o varietate de factori, de la lungimea unui program la instituție. Factori suplimentari, cum ar fi granturile și asistența, ar trebui de asemenea să fie incluse în cercetarea financiară a studenților.

Un doctorat în inginerie de fabricație pregătește absolvenți pentru oportunități post-universitare în jurul valorii de cercetare și mediul academic. Absolvenții au plecat să-și înceapă propriile companii, să urce scara în laboratoarele de cercetare și să lucreze în domeniul asistenței medicale. Experiența de fabricație în procese și tehnologie pregătește studenții pentru o varietate de industrii. Pentru cei care intră în inginerie, locurile de muncă includ inginer de plante, inginer de fabricație avansată, inginer proces, inginer de fabricație și manager de calitate. Unii s-au mutat în industrii agricole, cercetare științifică și dezvoltare științifică, producție și agenții guvernamentale.

Programele de doctorat sunt oferite cu normă întreagă sau cu normă întreagă în campus sau online. Continuați cu pașii următori, cu o căutare pentru programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.