Keystone logo

20 Doctorat Programe în Studii de inginerie Inginerie industrială 2024

Filtre

Filtre

 • Doctorat
 • Studii de inginerie
 • Inginerie industrială
Domenii de studiu
 • Studii de inginerie (20)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Doctorat Programe în Studii de inginerie Inginerie industrială

  Un doctor de filosofie este doctorat, dar se poate concentra pe mai mult decât filosofia. De fapt, majoritatea universităților acordă un doctorat pentru studii de nivel înalt în orice domeniu, cum ar fi umaniste, arte, științe, inginerie și matematică. Poate dura cinci până la șase ani pentru a finaliza acest program.

  Ce este un doctorat în inginerie industrială? Un program care se concentrează pe ingineria industrială este deseori conceput pentru a pregăti studenții să planifice și să desfășoare activități de cercetare, să scrie lucrări și să facă prezentări tehnice pe teme legate de domeniu. Cerințele exacte ale programului pot varia în funcție de universitate, dar includ adesea cursuri aprofundate, cercetare, predare și un proiect de disertație. Este de așteptat ca studenții să urmeze cursuri precum introducerea în stimularea stochastică, statisticile intermediare, producția și logistica și programarea matematică.

  Un doctorat în inginerie industrială poate oferi multe beneficii.De exemplu, studenții pot fi eligibili pentru un salariu mai mare, o promovare rapidă sau o nouă oportunitate de carieră. Disertația cere studenților să colaboreze cu un profesor, ceea ce poate contribui la buna desfășurare a proiectelor viitoare de cercetare.

  Mulți studenți vor să știe ce costă un doctorat înainte de a se angaja la un program. Taxele pot varia foarte mult de la o școală la alta, deci este important ca elevii să contacteze universitatea pe care doresc să o participe pentru a afla costurile.

  În medie, studenții cu doctorat în inginerie industrială continuă să devină profesori și cercetători la universități și alte instituții academice. Totuși, aceasta nu este singura cale de carieră disponibilă. Absolvenții ar putea fi, de asemenea, posibilitatea de a deveni un consultant senior inginer industrial, director de ergonomi, inginer de calitate superioară, analist de operațiuni sau manager industrial inginer. Istoria anterioară a activității poate juca un rol în studenții care se califică după absolvire.

  Primul pas în obținerea unui doctorat se aplică la un program de doctorat. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.