Keystone logo

33 Doctorat Programe în Limbi străine 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Limbi străine
Domenii de studiu
  • Limbi străine (33)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Limbi străine

PhD este prescurtarea de la Doctor în Filosofie, și se referă la o diplomă postuniversitară, care este oferit atât umaniste și științele. Este nevoie de obicei de patru ani de extinse pentru a finaliza studierea, uneori mai mult, iar studentul trebuie să completeze o disertație sau a unei teze la absolvent.

Ce este un doctor în limbi? Mai mult de a studia doar o singură limbă, acest grad de doctorat se va concentra în mod normal, de lingvistică și de comunicare, aptitudini care pot fi aplicate la mai multe cariere diferite. Cu unele programe, vă va crește abilitățile și cunoștințele unei limbi specifice dumneavoastră. În altele, veți afla mai multe despre cum să-i învețe oa doua limbă, inclusiv planificarea, evaluarea, utilizarea multimedia, precum și modul de abordare a studiilor de limbă în lumea reală.

O diplomă postuniversitară în limbi străine, pot spori capacitatea elevului de a gândi și de a lucra într-o anumită limbă, ceea ce le face mai vandabil pentru o carieră într-un cadru global.De asemenea, se poate extinde mintea, îmbunătățind abilitățile de comunicare, în general, și îmbunătățirea gradului de conștientizare și înțelegere culturală.

Ca și în orice grad, costurile asociate cu un grad în limbi vor varia, în funcție de programul pe care îl alegeți. Programele online oferă adesea o modalitate foarte bună de a ajuta la reducerea acestor cheltuieli, obținând totodată o educație excelentă.

Există mai mulți angajatori potențiali, în funcție de ceea ce program specializat in, cum ar fi ambasade, birouri guvernamentale, școli de limbi străine, ziare, reviste, publicarea și orice întreprinderi multinaționale sau non-profit. Se poate găsi traducere de muncă, dezvoltarea de materiale de curs, în cercetare, în domeniul comunicațiilor și în procesul de predare. Având un grad avansat poate ajuta cineva să intre în aceste domenii, la un nivel mai ridicat decât ar fi posibil altfel.

Studierea limbii în profunzime este un mod fascinant de a afla mai multe despre comunicare și oameni.Pentru a începe pe această cale, căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.