Keystone logo

9 Doctorat Programe în Literatură engleză 2024

Filtre

Filtre

 • Doctorat
 • Studii umaniste
 • Literatură
 • Literatură engleză
Domenii de studiu
 • Studii umaniste (9)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  Doctorat Programe în Literatură engleză

  Un doctorat reprezintă cel mai înalt nivel de educație în majoritatea domeniilor. Durata și cerințele pentru un doctorat diferă de la o țară la alta, dar cele mai multe sunt legate de finalizarea unui proiect de cercetare majoră numit o teză sau o disertație. Cei care își completează doctoratul sunt considerați experți în domeniul lor ales.

  Ce este un doctorat în literatura engleză? Acest grad implică studierea istoriei, contextului cultural și a semnificației literaturii englezești și îi învață pe elevi să analizeze și să scrie despre aceste lucrări. Participanții la program aleg frecvent o anumită zonă de focalizare în domeniu. Specializările pot fi în literatura unei anumite regiuni, cum ar fi Statele Unite sau Marea Britanie, sau se pot concentra pe o anumită perioadă de timp, cum ar fi Renașterea.

  Cei care obțin acest grad de obicei au abilități puternice de scriere, care sunt aplicabile multor linii de lucru. Cercetătorii își dezvoltă, de asemenea, abilitățile de cercetare, capacitatea lor de a face argumente puternice și cunoștințele lor despre istorie și cultură.

  Costul este un factor important pentru majoritatea studenților în alegerea unui program de doctorat, dar aceste cheltuieli pot varia foarte mult între diferite țări și programe. Părțile interesate ar trebui să fie sigur că vor obține faptele despre cerințele financiare ale fiecărei școli și posibilitățile de finanțare înainte de a se angaja la un program.

  Mulți studenți urmăresc un doctorat în literatura engleză pentru că doresc să devină profesori universitari, permițându-i să-și continue cercetarea și să-și împărtășească cunoștințele generației următoare. Alții pot continua să lucreze în învățământul superior, dar, în schimb, să-și asume roluri non-facultative, cum ar fi consilieri sau administratori. Cu toate acestea, există multe cariere la dispoziția lor în afara mediului academic. De asemenea, absolvenții pot deveni critici literari, autori, editori sau agenți literare sau pot lucra în orice alt loc de muncă, unde sunt necesare abilități puternice de scriere.

  Literatura engleza este un domeniu popular, deci există multe universități din întreaga lume care oferă programe de doctorat în acest domeniu. Pentru unii, alegerea unui program de învățământ la distanță face ca această acreditare să devină mai ușoară și mai convenabilă. Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.