Keystone logo

1 Doctorat Programe în Studii de Management Management general 2024

Filtre

Filtre

 • Doctorat
 • Studii de Management
 • Management general
Domenii de studiu
 • Studii de Management (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  Doctorat Programe în Studii de Management Management general

  Doctoratul este considerat cel mai înalt nivel de educație posibil în majoritatea domeniilor. Pentru a vă califica pentru înscrierea în acest tip de program, trebuie să completați mai multe grade de nivel inferior. Odată ce ați absolvit un doctorat, posturile cele mai avansate și cel mai mare salariu vă pot fi disponibile.

  Ce este un doctorat în managementul general? Fiecare zonă a lumii afacerilor are nevoie de manageri. Studierea managementului general oferă studenților o educație versatilă care poate fi aplicată în aproape orice domeniu sau departament. Studiul se concentrează pe operarea unei afaceri, gestionarea angajaților și maximizarea eficienței și a producției. Elevii învață, de asemenea, metode de creștere a profiturilor cât mai mult posibil. Studenții din managementul general ar putea să-și specializeze educația dacă știu exact ce fel de afacere ar dori să lucreze.

  O diplomă generală de management îi ajută pe elevi ajutându-i să-și dezvolte abilitățile pe care trebuie să le exceleze în această carieră. Aptitudinile pe care elevii le învață în acest domeniu includ comunicarea profesională, înțelegerea practicilor de afaceri, negocierea și rezolvarea conflictelor, gândirea și evaluarea critică.

  Costul înscrierii într-un program de doctorat variază în funcție de mai mulți factori. Este important să cercetăm modul în care acești factori afectează costul înainte de înscriere. Ar trebui să te uiți în școala și programul tău specific, precum și cât timp vei studia și țara în care te afli.

  Există mai multe căi de carieră diferite pentru absolvenții programelor de doctorat de conducere generală. Poziția cea mai comună disponibilă este cea a unui manager, deși tipul exact poate varia de la managerul de vânzări la managerul de resurse umane până la managerul de marketing. De asemenea, este posibil să deveniți consultant sau specialist în planificare. Mulți studenți care studiază managementul general sunt interesați în eventualitatea de a deveni CEO sau de a-și începe propriile afaceri.

  Pentru a continua educația, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.