Keystone logo

2 Doctorat Programe în Management internațional 2024

Filtre

Filtre

 • Doctorat
 • Studii de Management
 • Management internațional
Domenii de studiu
 • Studii de Management (2)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

   Doctorat Programe în Management internațional

   Cele mai multe domenii de studiu culminează cu un doctorat ca cel mai înalt nivel de realizare academică. Câștigarea unui doctorat permite în mod obișnuit persoanelor să intre în cele mai avansate posturi și să câștige cele mai mari salarii, deși sunt necesare grade mai mici înainte de a se înscrie.

   Ce este un doctorat în managementul internațional? Multe cursuri de afaceri se concentrează pe modul de gestionare corectă a unei companii, dar programul de management internațional se concentrează asupra problemelor cu care se confruntă companiile care operează în mai multe țări. Elevii care urmăresc acest grad dobândesc în mod obișnuit o înțelegere puternică a dreptului internațional și a logisticii pe lângă cunoștințele de afaceri tradiționale. Acest set de cunoștințe le pregătește pentru cariere în afaceri avansate.

   Elevii de management internațional dezvoltă un set util de aptitudini care le pot beneficia foarte mult odată ce își încep cariera. Din cauza aspectului global al acestui domeniu de studiu, abilitățile pot fi aplicate la nivel internațional. Acestea includ, de obicei, comunicarea profesională, evaluarea, gândirea critică și înțelegerea practicilor de afaceri.

   Costul de înscriere într-un doctorat în programul de management internațional variază în funcție de mai mulți factori. Acestea pot include totul de la școală și programul pe care l-ați ales în țara în care studiați. Asigurați-vă că studiați costul obținerii unui doctorat înainte de a vă înscrie.

   Pentru absolvenții cu pregătire în domeniul managementului internațional, există numeroase opțiuni de carieră în întreprinderi care operează la scară mondială. Multe companii au birouri în alte țări, în timp ce altele sunt locale, dar își comercializează produsele în întreaga lume. În ambele cazuri, managerii internaționali sunt necesari pentru a menține operațiunile fără probleme. Aceste poziții sunt necesare pentru domeniile comerțului cu amănuntul, a serviciilor alimentare și a călătoriilor, precum și multe altele.

   Dacă sunteți gata să continuați studiile de afaceri, găsiți programul de doctorat internațional de conducere care se potrivește perfect nevoilor dumneavoastră. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.