Keystone logo

1 Doctorat Programe în Studii de Management Management maritim 2024

Filtre

Filtre

 • Doctorat
 • Studii de Management
 • Management maritim
Domenii de studiu
 • Studii de Management (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Popular study format

  Popular locations

  Doctorat Programe în Studii de Management Management maritim

  Un doctorat sau doctor în filosofie este cea mai înaltă diplomă universitară acordată pentru studii aprofundate într-un anumit domeniu academic. Cerințele pentru un doctorat variază în funcție de universitate și țară, iar cerințele se pot schimba, pe măsură ce se dezvoltă domenii academice în timp. Durata programului de doctorat variază, de asemenea, în funcție de zona de focalizare; Care a spus, unele programe durează între patru și șase ani pentru a finaliza.

  Ce este un doctorat în managementul maritim? Acest grad se concentrează în mod obișnuit pe politica, legislația și guvernanța zonelor de coastă și marine. Acestea pot include subiecte legate de porturile și transportul maritim, politica oceanică multinațională, zonele de pescuit, managementul de coastă, îngrijirea ecosistemelor și relația ecologică dintre mediul marin și om. Elevii pot lua cursuri referitoare la metode de cercetare, drept internațional, economie sau științe politice.De asemenea, aceștia pot colabora cu cercetători în domeniul oceanografiei, antropologiei, biologiei marine, geografiei sau managementului resurselor naturale. Programele de doctorat pot necesita o diplomă de master (o condiție prealabilă pentru programul de doctorat), de cercetare, cursuri, și în cele din urmă depunerea unei teze unice sau disertație. Teza este apoi supusă aprobării și confirmării de către un grup de experți desemnați de universitate.

  O diplomă de doctorat poate oferi un mare avantaj atât în ​​arena academică, cât și în cea profesională. Studiile de doctorat cu accent pe managementul maritim pot dezvolta aptitudini critice la scară largă în domenii precum metodologia cercetării, statisticile sau modelele analitice bazate pe computer.

  Programele de doctorat pot varia foarte mult în costuri. Este ideal să întrebați mai multe școli despre costurile potențiale.

  Obținerea unui doctorat poate deschide ușile pentru ocuparea forței de muncă în domeniul științei, cercetării și predării universitare.Candidații confirmați ai programelor de doctorat în managementul maritim pot efectua, în mod alternativ, cercetări în universități sau organizații marine. De asemenea, ar putea găsi muncă în guvern, influențând probabil politica și legislația maritimă. Alte posibilități pot fi disponibile în consultanță, cum ar fi organizațiile de planificare comunitară sau de planificare a mediului.

  În mod tradițional, candidații la doctorat trebuie să lucreze la studiile lor în campus. Cu toate acestea, unele universități oferă din ce în ce mai multe opțiuni online pentru candidații la doctorat. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.