Keystone logo

7 Doctorat Programe în Managementul ingineriei 2024

Filtre

Filtre

 • Doctorat
 • Studii de inginerie
 • Inginerie
 • Managementul ingineriei
Domenii de studiu
 • Studii de inginerie (7)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  Doctorat Programe în Managementul ingineriei

  Un doctor de filosofie (PhD) este punctul culminant al succesului în mediul academic. Acest grad evidențiază dedicarea elevului și dorința acestuia față de un anumit domeniu, completat de cercetări semnificative care oferă noi descoperiri pe un subiect.

  Ce este un doctorat în Managementul Ingineriei? Elevii care finalizează un doctorat în inginerie de management vor avea o diplomă care le poate echipa cu cunoștințele și cele mai bune practici de inginerie și de gestionare a afacerilor. Participanții la acest program, în general, învață cum să mențină o organizație care să funcționeze eficient, în timp ce realizează dezvoltarea și cercetarea produselor. Elevii pot învăța cum să gestioneze proiectele și personalul, să facă față crizelor și să rămână la curent cu standardele de mediu și tehnologice. Există multe domenii în care trebuie să ne concentrăm, cum ar fi ingineria industrială, dezvoltarea produselor și construcția de producție.

  Cu un doctorat în Inginerie Management, elevii pot dobândi abilități importante, cum ar fi managementul de criză și managementul de proiect. Cu aceste abilități, indivizii vor putea să conducă efectiv o echipă de ingineri pe un proiect, care să-și arate și abilitățile de comunicare. În ceea ce privește afacerile, acestea pot fi capabile să proiecteze proiecte bugetare.

  Deși costul unui doctorat în Managementul de inginerie variază în funcție de instituție, durează în general aproximativ trei până la șase ani pentru a fi finalizat. Fiecare student ar trebui să cerceteze programul și școala pentru a se asigura că ambele sunt potrivite pentru scopurile sale.

  Doctoratul în Managementul de Inginerie poate deschide mai multe uși pentru un individ. O alegere evidentă este să predați la o universitate, dar există și opțiuni de a deveni conducător de proiect în cadrul unei companii de inginerie sau de a lucra la dezvoltarea de noi produse care rezolvă probleme de inginerie. Cele mai multe locuri de muncă sunt legate de birou, mai degrabă decât pe teren. În loc să lucreze la proiecte individuale, acești manageri lucrează și supraveghează o echipă de colegi ingineri și designeri.

  Doctoratul poate oferi mai multe opțiuni pentru dvs. Disponibil în întreaga lume, există și programe online pentru mai multă flexibilitate. Pentru a găsi școala potrivită, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.