Keystone logo

1 Doctorat Programe în Studii tehnologice Informatică Managementul tehnologiei informației 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Studii tehnologice
  • Informatică
  • Managementul tehnologiei informației
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Studii tehnologice Informatică Managementul tehnologiei informației

După absolvirea unei diplome postuniversitare, studenții pot alege să urmeze o diplomă de doctorat. Un doctor de filosofie, care este un tip de doctorat, se concentrează pe un anumit subiect într-un domeniu de studiu, pentru a oferi studenților o cunoaștere aprofundată. De obicei durează aproximativ cinci până la șase ani pentru a finaliza un doctorat.

Ce este doctoratul în managementul tehnologiei informației? Acest program de studiu poate explora impactul comportamental și economic al industriei IT asupra consumatorilor, societății, întreprinderilor și guvernelor. Elevii abordează deseori proiectele de cercetare, discuțiile în clasă și disertațiile din cadrul programului. Cursurile exacte necesare pot varia de la o școală la alta, dar pot include cursuri cum ar fi avansarea cercetării în managementul tehnologiei informației, crearea teoriei de management, planificarea strategică a tehnologiei informației în medii complexe și globale și procese de cercetare, teorie și practică în afaceri globale .

Elevii adesea aleg să urmeze această educație pentru a avea acces la oportunități de angajare mai mari. Un doctorat poate duce, de asemenea, la un salariu mai mare. Cercetarea necesară pentru a termina gradul poate îmbunătăți aptitudinile organizatorice ale unui student, ceea ce îl poate face mai bine managerii de timp.

Înainte de a decide care școală să participe, elevii trebuie să ia în considerare costul unui doctorat. Fiecare școală ar putea avea o școală diferită. Deseori depinde, cel puțin parțial, de dimensiunea și locația universității. Elevii ar trebui să contacteze școala pe care doresc să o urmeze pentru a obține o estimare.

Un doctorat în Managementul Tehnologiei Informației poate pregăti absolvenți pentru o varietate de cariere la nivel înalt în industria IT în organizații non-profit, instituții de învățământ, corporații mari sau guvernul. Posibilitățile exacte disponibile pot depinde de experiența anterioară și de orice altă educație.Unii studenți continuă să devină directori de tehnologie a informației, directori de programe de tehnologie, auditori de tehnologie de top și ofițeri de informații șef.

Dacă doriți să continuați acest tip de educație, trebuie să aplicați. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.