Keystone logo

5 Doctorat Programe în Turism și ospitalitate Turism Managementul turismului 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Turism și ospitalitate
  • Turism
  • Managementul turismului
Domenii de studiu
  • Turism și ospitalitate (5)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Turism și ospitalitate Turism Managementul turismului

Elevii interesați de un program de doctorat doresc adesea să exploreze un subiect la cel mai înalt nivel posibil de educație. Ei au absolvit de multe ori un program de masterat și doresc să urmeze studii mai avansate. Un program de doctorat implică adesea un anumit nivel de predare sau cercetare în domeniul ales al studentului.

Ce este un doctorat în managementul turismului? Acest program este destinat specialiștilor interesați să lucreze în anumite domenii ale industriei turismului. Enrollees au adesea o mare varietate de specializări în domeniul turismului, inclusiv în domenii precum managementul turismului, marketingul turistic, urbanismul, turismul internațional și economia. Elevii se pot angaja în programe de studiu de lucru, proiecte de cercetare de nivel înalt, călătorii, conferințe și seminarii.

Elevii într-un program de doctorat pentru managementul turismului dezvoltă deseori abilități avansate de cercetare și capacitatea de a organiza, precum și de a crea programe complexe. De asemenea, este posibil să se dezvolte perspective în industria turismului, ceea ce poate duce la avansarea în carieră și la niveluri mai mari de salarizare.

Costurile acestui program depind de mulți factori, inclusiv de țara în care se află programul și de faptul că unele sau toate clasele sunt online. Studenții interesați ar trebui să contacteze universitățile interesate pentru a obține o imagine mai clară a cheltuielilor de școlarizare și a altor cheltuieli, precum și opțiunile pentru ajutorul financiar.

Elevii care au obținut titlul de doctor în managementul turismului au adesea o serie de oportunități de carieră disponibile la absolvire. Pot găsi locuri de muncă cu terenuri de golf, campinguri, hoteluri naționale și internaționale, universități, companii private, parcuri naționale și interese municipale. Titlurile de locuri de muncă specifice pot include managerul cursului de golf, directorul turismului, profesorul, scriitorul, cercetătorul, directorul de agrement, supraveghetorul parcului și parchetul.

Programele postuniversitare de management al turismului sunt oferite de mai multe universități din diferite țări. Elevii pot studia online sau on-campus, iar multe dintre programe sunt proiectate să funcționeze timp de trei ani de studiu cu normă întreagă. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.