Keystone logo

8 Doctorat Programe în Mass-Media digitală 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Jurnalism și comunicare în masă
  • Mass-media
  • Mass-Media digitală
Domenii de studiu
  • Jurnalism și comunicare în masă (8)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Mass-Media digitală

Un doctor de filosofie (PhD) reprezintă realizări avansate de învățare și cercetare. O diplomă de bază în domeniul de interes este o condiție prealabilă a oricărui program.

Ce este un doctorat în Digital Media? Cursurile de fondare în domeniul cercetării și teoriei media sunt preluate de majoritatea studenților doctoranzi. Cercetătorii lucrează cu diferite aspecte ale designului, tehnologiei și culturii. Unele programe necesită, de asemenea, istoricul mass-media sau al tehnologiei ca parte a sarcinii cursului. Cu discuția de supervizor, elevii își adaptează elementele pentru a se potrivi intereselor și disertației sau tezei. În plus, unii studenți vor fi obligați să aibă un minor și / sau un portofoliu în plus față de disertație sau teză. În mod obișnuit, programele sunt completate în trei până la patru ani, fie acasă, fie în străinătate, iar cele mai multe dintre ele necesită un timp în campus.

Cu dependența actuală de tehnologie, abilitățile media digitale ajung în multe industrii și căi de viață, de la social media la design-ul site-ului web. Gândirea critică și creativă sunt abilitățile care se desfășoară în afara muncii, cercetării și educației și în viața personală și comunitățile absolvenților.

Datorită costurilor variate asociate cu câștigarea unui doctorat și a diferitelor programe, cercetarea trebuie efectuată înainte de a lua o decizie finală. De asemenea, este bine să cereți oficii de admitere despre ajutorul financiar.

Posturile de doctorat post-doctorat se găsesc adesea în învățământul post-secundar. Cu toate acestea, mulți studenți găsesc de asemenea locuri de muncă în afara mediilor academice în diviziile media. Titlurile de locuri de muncă includ creatorul de conținut media, specialistul digital, noul povestitor media, jurnaliștii mobili, managerul de media social și specialistul transmedia. Ocuparea forței de muncă se regăsește într-o varietate de industrii, printre care telecomunicații, servicii de radio și televiziune, publicitate, relații publice, grafică, publicații desktop, administrație locală, fotografie, învățământ superior și multe altele.

Programele de doctorat sunt oferite la nivel internațional, precum și la nivel local, on-campus on-line. Pentru a continua, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.