Keystone logo

9 Doctorat Programe în Mecatronică 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Studii de inginerie
  • Inginerie mecanică
  • Mecatronică
Domenii de studiu
  • Studii de inginerie (9)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Mecatronică

Elevii care urmează un doctorat de filosofie (PhD) au adesea un interes intens în cunoașterea și cercetarea academică. Un doctorat urmează adesea după absolvirea unui masterat, dar nu toate programele necesită una.

Ce este doctoratul în mecatronică? Elevii se angajează în cursuri legate de fluide termice, materiale avansate, fabricație de precizie, integrare electromecanică și multe altele. Toate programele necesită completarea și trecerea unei cerințe de disertație. Elevii pot fi, de asemenea, obligați să lucreze și să testeze inteligența artificială, echipamente medicale, sisteme industriale și multe altele. Pe lângă munca scrisă, absolvenții vor lucra în laboratoare și vor folosi exemple aplicate pentru a-și aprofunda cunoștințele, abilitățile și pregătirea. Unele programe necesită, de asemenea, cercetători să publice lucrări în reviste științifice în timpul mandatului lor. Programele sunt oferite cu normă întreagă sau cu normă parțială cu instrucțiuni în campus, durata fiind dependentă de starea de înscriere.

Învățând cum să proiectezi produse poate extinde oportunitățile de angajare post-universitare ale unui student și poate ajuta să inventezi produse originale. Cunoștințele generale despre abilitățile de inginerie și managementul de proiect echipează studenții să se ocupe de proiecte personale în afara muncii.

Costul programelor doctorale variază în funcție de instituție și de statutul de înscriere. Realizarea unei cercetări financiare riguroase va oferi cel mai bun program pentru studenții individuali.

Un doctorat în Mechatronics echipează absolvenți pentru a lucra în mediul academic sau instituțiile de cercetare. Studenții s-au angajat, de asemenea, în ocuparea forței de muncă în industria prelucrătoare, prelucrarea chimică, industria aerospațială, automatizarea și proiectarea sistemului de control, asistență medicală și comunicare. Absolvenții au devenit ingineri de sistem de control, consultanți, ingineri de date logging, inventatori, dezvoltatori de produse, tehnicieni electro-mecanici și multe altele. Cunoștințele generale de inginerie obținute lucrează în favoarea studenților în forța de muncă post-universitară.

Cele mai multe programe necesită frecventarea campusului, dar opțiunile sunt disponibile în diferite țări. Urmăriți-vă gradul, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.