Keystone logo

7 Doctorat Programe în Studii de inginerie Știința materialelor Metalurgie 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Studii de inginerie
  • Știința materialelor
  • Metalurgie
Domenii de studiu
  • Studii de inginerie (7)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Studii de inginerie Știința materialelor Metalurgie

Un doctorat permite studenților să obțină cunoștințe avansate și formare într-un anumit domeniu de expertiză. De multe ori, în colaborare cu un supervizor, candidații finalizează o disertație sau o teză înainte de a primi diploma.

Ce este un doctorat în metalurgie? Studenții experimentează și studiază diferite obiecte și substanțe metalice. Cei mai mulți participanți la program au o diplomă de master în chimie, fizică, metalurgie sau știința materialelor înainte de a intra în program. Cercetătorii studiază metalul, inclusiv turnarea, teoria și în combinație cu materialele plastice, în funcție de program. Cercetarea și dezvoltarea sunt, de asemenea, mari porțiuni de planuri de grad. Programele de doctorat au o durată medie de patru ani, iar studenții pot alege înscrierea în parte sau în timpul cel mai îndelungat.

Lucrul cu metalul și aliajele conferă oamenilor capacitatea de a inventa, crea și lucra cu materiale atât la locul de muncă, cât și la domiciliu. Competențele de cercetare și colaborare se adaptează bine la alte sectoare și industrii, precum și la relațiile de muncă și relații personale.

Localizarea instituției și statutul de înscriere vor avea un efect enorm asupra costului programului introdus. Fiecare program dispune de informații suplimentare pentru a obține costuri și a răspunde la orice alte întrebări financiare.

Majoritatea absolvenților de metalurgie caută un loc de muncă în instituții de cercetare și academice axate pe subiecte precum metalurgia, protecția împotriva coroziunii, materialele metalice, procesele de tratare a suprafețelor și coroziunea. Industria chimică oferă căi viabile de carieră pentru absolvenții care doresc să lucreze în sectorul privat. Pozițiile din sectorul corporativ includ managerul și specialistul în cercetare și dezvoltare. În plus, studenții pot găsi locuri de muncă de calitate în domeniile didactic, inginerie, știință și tehnologie. Inginerii cu cunoștințe și formare în domeniul metalurgiei sunt angajați într-o varietate de întreprinderi și industrii care perfecționează, fabrică, vând sau cumpără produse metalice și metale.

Programele part-time și full-time sunt disponibile în întreaga lume în funcție de interesele specifice. Pentru a fi următorii pași, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii alese de dvs., completând formularul de plumb.