Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 34 Doctorate în Filosofie Programe în Muncă socială 2023

34 Doctorat Programe în Muncă socială 2023

Prezentare generală

Un Doctorat în Muncă Socială oferă curriculum pentru a produce clinicieni avansaţi şi cercetători în domeniul munci sociale. Programele de Doctorat în Muncă Socială îi pregăteşte pe candidaţi pentru poziţii de lideri în educaţia şi practica muncii sociale.

Programele de Doctorat în Muncă Socială se bazează pe concepte precum muncă socială clinică, cercetare, probleme de politică publică şi competenţă clinică avansată. Curriculum-ul include adesea cursuri, predat, stagii, cercetare şi disertaţie. Abordarea luată de un Doctorat în Muncă Socială este adesea multiculturală, implicând idei de justiţie socială şi este interdisciplinară, atrăgând teorii din alte discipline care sunt relevante muncii sociale. Candidaţii trebuie să aibă abilităţi puternice de gândire analitică şi abilitatea de a analiza probleme sociale şi intervenţii menţinând în acelasi timp un cod etic puternic.

Dacă te pasionează să ajuţi oamenii şi să înfrângi adversitatea, atunci un Doctorat în Muncă Socială poate fi programul pentru tine! Aruncă o privire la opţiunile de mai jos şi află chiar acum!

Citeste mai mult

Filtre

  • Doctorat
  • Științe sociale
  • Muncă socială
Domenii de studiu
  • Științe sociale (34)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu