Keystone logo

10 Doctorat Programe în Științe naturale Chimie Nanoștiință 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Științe naturale
  • Chimie
  • Nanoștiință
Domenii de studiu
  • Științe naturale (10)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Științe naturale Chimie Nanoștiință

Denumirea unei diplome de doctorat poate fi confuză atunci când este vorba despre "Doctorul filozofiei", dar nu este neapărat despre filozofie. Ceea ce se referă la aceasta este o diplomă de doctorat care se concentrează pe atingerea celui mai înalt nivel de cunoaștere filosofică a unui anumit subiect, fie că este vorba despre științe umaniste sau despre știință.

În acest caz, ce este un doctorat în Nanoscience? După cum sugerează și numele, toate lucrurile nano implică cele mai mici componente ale universului. Acest lucru poate însemna totul, de la atomi la quarks, cu accent pe aplicarea microsistemelor și nanotehnologiei în inginerie, medicină, calcul și alte domenii care beneficiază de utilizarea principiilor nano. Acest grad poate oferi absolvenților o perspectivă interesantă în lumea micro-științei și le va permite să facă contribuții valoroase care afectează mai multe industrii.

Abilitățile dobândite într-un program de nanoștiințe pot aduce beneficii studenților pentru tot restul vieții. Aplicarea principiilor gândirii creative conduce la abilități excelente în rezolvarea problemelor. Elevii pot beneficia, de asemenea, de aptitudini îmbunătățite în managementul cercetării și de a obține înțelegerea managementului de proiect din punct de vedere științific.

Costurile programului pot depinde de durata programului de studii. Școala individuală poate, de asemenea, să se ocupe și să revizuiască costurile la instituțiile vizate pentru a obține o idee despre gama globală de prețuri.

Elevii care finalizează un doctorat în Nanoscience au o varietate de opțiuni de carieră. Nanoscience este un domeniu extins, cu aplicații practice utile pentru mai multe industrii. Absolvenții pot deveni cercetători și ingineri pentru producătorii de materiale, care lucrează pentru a dezvolta materiale super-ușoare, super-durabile, cu proprietăți nevăzute până acum, capabile să schimbe modul în care fabricile industriale produc producția. Alții pot căuta cariere ca nanotehnologi în producția de semiconductori, schimbarea tehnologiilor de calcul, stocarea datelor și transmiterea datelor. Totuși, alții își pot aplica cunoștințele despre nanoștiințe ca oameni de știință medicali și farmacologici, în care microsistemele pot fi folosite ca vehicule noi pentru tratarea și medicația bolilor.

Pentru a găsi programul corect de doctorat, este mai bine să examinați opțiunile pentru școlile locale și internaționale și să identificați disponibilitatea programelor online. Pentru informații suplimentare, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.