Keystone logo

17 Doctorat Programe în Asistență medicală Neurologie Neurologie 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Asistență medicală
  • Neurologie
  • Neurologie
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (17)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Asistență medicală Neurologie Neurologie

Nivelul cel mai avansat de studiu pe care orice student îl poate realiza este de obicei considerat doctoratul. Aceasta implică, în medie, trei ani de studii intense și de dezvoltare a unei teze. Cu toate acestea, beneficiile în carieră sunt mai mari decât aproape orice altă posibilitate de certificare.

Ce este doctor în neurologie? Domeniul neuroștiințelor se referă la sistemul nervos. Studenții studiază creierul, măduva spinării și nervii, precum și modul în care comportamentul este afectat de aceste sisteme. Atunci când studiază neurologia, este, de obicei, necesară includerea elementelor de biologie, psihologie și chimie. Neuroștiința poate fi studiată în contextul asistenței medicale sau al cercetării, care împarte și domeniul dintre practică și teoretică.

Elevii care obțin un doctorat în Neuroscience beneficiază foarte mult în cariera lor. Este posibil să introduceți poziții mult mai avansate pe care numai titularii de doctorat le pot introduce. În plus, salariul care poate fi câștigat este mult mai mare.

Înainte de a vă înscrie într-un program de neuroștiințe, este important să cercetați multe programe diferite. Cel specific pe care îl alegeți, precum și statutul dvs. de student și chiar țara în care vă aflați vor influența costul obținerii unui doctorat.

Carierele din domeniul neuroștiinței sunt, de asemenea, împărțite între domenii practice și teoretice. Dacă sunteți interesat de prima, opțiunile dvs. includ medic, chirurg, tehnician și alți furnizori de asistență medicală. În ceea ce privește cercetarea, locurile de muncă în laboratoare sunt abundente. Este posibil să lucrați ca om de știință și să studiați aproape orice aspect al sistemului nervos. În cele din urmă, este de asemenea posibil să intri în domeniul educației și să înveți viitorii studenți despre neuroștiințe. Indiferent de ceea ce decideți, lucrul în neuroștiințe oferă o carieră foarte performantă.

Cea mai bună modalitate de a începe să obțineți un doctorat în Neuroscience este să găsiți un program care să răspundă nevoilor dumneavoastră.Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.