Keystone logo

5 Doctorat Programe în Studii de arhitectură Planificare urbană și regională 2024

Filtre

Filtre

 • Doctorat
 • Studii de arhitectură
 • Planificare urbană și regională
Domenii de studiu
 • Studii de arhitectură (5)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Doctorat Programe în Studii de arhitectură Planificare urbană și regională

  Doctoratul este un doctorat acordat de o universitate. De asemenea, cunoscut ca un doctor de filosofie, de multe ori necesită studii riguroase, avansate într-un singur subiect și apoi culminează cu o disertație. Absolvenții cu doctorat sunt cunoscuți ca "medici" în domeniul lor.

  Ce este un doctorat în planificarea urbană și regională? Un doctorat axat pe planificarea urbană și regională îi ajută pe studenți să dezvolte abilitatea de a înțelege utilizarea terenurilor, protecția mediului și bunăstarea publică, acordând o atenție deosebită apelor, aerului și resurselor naturale. Elevii pot alege adesea din clase, cum ar fi analiza de proiectare, planificarea urbană și designul localității. Ele pot găsi, de asemenea, cursuri cum ar fi negocierea, creșterea regională și dezvoltarea rurală.

  În timp ce lucrează la un doctorat în planificarea urbană și regională, elevii dezvoltă deseori abilități care îi ajută să avanseze în carieră. Acestea pot include organizarea, planificarea și gestionarea. Ele pot, de asemenea, să-și extindă capacitatea de a comunica, negocia și media.

  Cheltuielile de școlarizare publice și private variază adesea foarte mult din cauza localizării, a specializării de clasă și a instructorului. Prin urmare, studenții potențiali pot lua în considerare contactarea școlilor pe care doresc să le urmeze și solicită informații privind costurile asociate cu obținerea unui doctorat în planificarea urbană și regională.

  Absolvenții cu doctorat în planificarea urbană și regională creează de obicei strategii privind modul de utilizare a terenurilor și construirea de comunități. De asemenea, aceștia pot alege să se specializeze în conservarea istorică, deoarece creează planuri de salvare a clădirilor istorice, a fortificațiilor și a farurilor. Carierele pot fi adesea găsite ca designeri de transport, inspectori în construcții și administratori de utilizare a terenurilor. Absolvenții care doresc să se concentreze asupra mediului pot căuta locuri de muncă în calitate de manageri de mediu, consultanți de sustenabilitate și consilieri de gestionare a zonei de coastă. Guvernele pot, de asemenea, să angajeze absolvenți pentru a ajuta la proiectarea parcurilor și pentru a dezvolta planuri de protejare a resurselor naturale.

  Programele de doctorat în planificarea urbană și regională pot fi găsite la universități din întreaga lume. Pentru a găsi un program care să se potrivească nevoilor dvs., căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.