We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

10 Doctorat Programe în Științe sociale Științe politice Politică 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Științe sociale
  • Științe politice
  • Politică
Domenii de studiu
  • Științe sociale (10)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Științe sociale Științe politice Politică

Disponibil într-o mare varietate de domenii și subiecte, un doctor de filosofie (PhD) este vârful de realizare în lumea academică. Acesta prezintă cercetarea vastă pe un anumit subiect, completată cu o disertație care oferă o anumită contribuție la domeniu și poate deschide ușile pentru o carieră în anumite domenii.

Ce este un doctorat în politică? Acest grad oferă o educație superioară care poate oferi studenților cunoștințe avansate privind dreptul internațional, metodele politice și ideologiile și filosofia politică. Participanții la programe de obicei învață despre elementele de bază ale relațiilor internaționale și peisajul politic al globului. Elevii pot alege să-și concentreze cercetarea pe o gamă largă de subiecte, inclusiv teoria politică și relațiile internaționale, sau chiar mergând mai adânc și specializând în relațiile din Asia și Pacific.

Cu un doctorat în politică, indivizii beneficiază de oportunitatea de a desfășura activități de teren în regiunea lor de studiu, ceea ce poate duce la legături durabile pentru cariera lor viitoare. Există, de asemenea, oportunități de a obține experiență de predare în timpul studiului, împreună cu abilități de cercetare și prezentare.

În funcție de instituție, costul unui doctorat în politică variază și de obicei durează trei ani până la sfârșit. Elevii ar trebui să cerceteze întotdeauna școala și programele alese de ei pentru a se asigura că este potrivit pentru ei.

Cu un doctorat în politică, un individ are multe opțiuni de carieră înaintea lui sau ei. Acest tip de grad este perfect stabilit pentru a preda la nivel universitar, iar cu experiența de predare în timpul programului, indivizii vor avea deja experiență. Alte opțiuni includ lucrul în birourile diplomatice străine din întreaga lume, ca avocat pentru drepturile omului sau ca specialist în relații publice. Acest grad deschide ușile atât în ​​arena politică, cât și în arena juridică, oferind mai multe opțiuni pentru cei interesați de dreptul internațional sau legile guvernamentale.

Există multe opțiuni disponibile pentru studenții care doresc să obțină un doctorat în politică. Programele online sunt o opțiune convenabilă pentru mulți oameni, dar există și instituții din întreaga lume pentru a alege de la. Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.