Keystone logo

2 Doctorat Programe în Studii tehnologice Știința calculatoarelor Programare în Regatul Unit pentru 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Regatul Unit
  • Studii tehnologice
  • Știința calculatoarelor
  • Programare
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular study format

Doctorat Programe în Studii tehnologice Știința calculatoarelor Programare

Tehnologia este în plină expansiune și, din această cauză, este nevoie de programatori talentați în toate tipurile de industrii. Programarea se referă la crearea, scrierea, testarea, repararea și menținerea codului pentru programele de calculator să funcționeze fără probleme.

Când studiați programarea, veți învăța despre limbaje de codare, cum să creați algoritmi, să lucrați cu structuri de date și să înțelegeți dezavantajele dezvoltării software. De asemenea, vă veți familiariza cu procese precum metodologia agilă și dezvoltarea bazată pe teste. În plus, veți învăța despre designul experienței utilizatorului, astfel încât aplicațiile dvs. să fie ușor și distractive de utilizat pentru oameni.

După ce ai obținut diploma de programare, vei avea o mulțime de opțiuni de muncă. Unele opțiuni populare includ să deveniți un dezvoltator de software, un dezvoltator web, un analist de sisteme, un dezvoltator de baze de date sau un programator de computere.

Începeți să căutați programe de diplomă în programare astăzi și găsiți cea mai potrivită pentru interesele și obiectivele dvs. de carieră.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Cerințele pentru un program de Doctorat includ adesea ca studentul să fi obținut deja o diplomă de Masterat. În plus, trebuie prezentată o teză sau disertație care să consiste în principal din cercetarea academică originală a studentului. În unele țări, această lucrare poate să trebuiască să fie prezentată în fața unei comisii.