Keystone logo

4 Doctorat Programe în Studii de Management Programe executive 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Studii de Management
  • Programe executive
Domenii de studiu
  • Studii de Management (4)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Studii de Management Programe executive

Un doctorat este un program de doctorat, dar nu indică neapărat faptul că destinatarul este un medic. Doctori sunt acordate în fiecare domeniu de studiu, de la anatomie la contabilitate. Cele mai cer elevilor să fi finalizat o diplomă de licență și master înainte de a aplica. Un doctorat este gradul cel mai avansat oferit de o universitate. Cele mai multe programe includ cursuri de specialitate la nivel înalt, precum și o cerință de cercetare și disertație.

Ce este un doctorat in programe de Executive? Acest program poate fi, de asemenea, numit un doctorat executiv, și este un curs avansat de studiu pentru profesioniștii din domeniul afacerilor care aspiră să se aplice de stat-of-the-art cunoștințe și de cercetare sofisticate abilități în lume corporative. Clase pot introduce pe elevi să aspecte teoretice și practice de comerț și comportament organizațional. Elevii pot fi încurajați să efectueze experimente de gândire de a aplica cunoștințele în situații ipotetice complexe. Multe programe sunt interdisciplinare și reflectă o perspectivă globală.

Mulți studenți aleg să urmeze o doctorat executiv, deoarece aceasta poate oferi o provocare intelectuală, precum și o oportunitate de a rețelei cu alți profesioniști de afaceri la nivel înalt. Participanții pot obține abilități valoroase financiare, de management și comunicare.

Costul unui doctorat în Programe Executive vor varia în funcție de instituție și programul ales. Multe universități tradiționale și on-line oferă programe cu programe concepute pentru a face apel la directori de lucru.

Unii absolvenți de un program de doctorat va rămâne în mediul academic ca profesori cu normă întreagă. Cu toate acestea, absolvenții pot continua să lucreze pentru corporații publice și private, precum și organizații non-profit. Unii vor deveni directori de top din marile corporații, multinaționale. Altele vor deveni cercetatori, analisti de afaceri, consultanți economici sau directori de program pentru instituții publice sau organizații private. Ele pot, de asemenea, lucrează pentru organizații guvernamentale ca analiști politici sau consilieri politici.

Profesioniștii din domeniul afacerilor ambițioase care sunt dedicate învățării continue și caută o nouă provocare și noi oportunități de carieră ar putea fi interesate de un doctorat în Programe Executive. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.