Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Doctorate în Filosofie Programe în Programe executive în Statele Unite ale Americii 2023

2 Doctorat Programe în Programe executive în Statele Unite ale Americii 2023

overview

&nbsp

Mulți manageri de nivel mediu și senior constată că, la un moment dat in cariera lor, ei au nevoie de cunoștințe de specialitate, pentru a trece la nivelul următor. Programele executive vizează deseori pentru a oferi acces la informații comerciale relevante necesare pentru avansare.

SUA rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domină clasamentul mondial și țara oferă, de asemenea, o mare varietate de locații de studiu interesante. Sistemele universitare de stat sunt parțial subvenționate de guvernele de stat și pot avea multe campusuri răspândite în stat, cu sute de mii de studenți.

Cerințele pentru un program de Doctorat includ adesea ca studentul să fi obținut deja o diplomă de Masterat. În plus, trebuie prezentată o teză sau disertație care să consiste în principal din cercetarea academică originală a studentului. În unele țări, această lucrare poate să trebuiască să fie prezentată în fața unei comisii.

read_more

filters

  • Doctorat
  • Statele Unite ale Americii
  • Studii de Management
  • Programe executive
fields_of_study
  • Studii de Management (2)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format