Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 18 Doctorate în Filosofie Programe în Relații internaționale 2023

18 Doctorat Programe în Relații internaționale 2023

Prezentare generală

Programele de Doctorat în Relaţii Internaţionale sunt interdisciplinare şi pun accentul pe diversitate, integritate intelectuală şi analiză critică. Programele de Doctorat în Relaţii Internaţionale pregătesc candidaţii pentru cariere ca şi profesori şi cercetători la universităţi şi instituţii de cercetare, dar şi pentru poziţii în guvern, sectorul public şi cel privat.

Programele de Doctorat în Relaţii Internaţionale se bazează în general pe o combinaţie de cursuri şi cercetare ce examinează teorii, dar şi bazele conducerii unei cercetări etice cantitative şi calitative. Candidaţii vor studia subiecte precum comunicare internaţională, dezvoltare internaţională, politică economică, rezoluţii de pace şi conflict, politică globală şi politică de mediu globală. Programele de Doctorat în Relaţii Internaţionale cer o disertaţie bazată pe cercetarea candidatului care trebuie susţinută în faţa unui cadru de experţi.

Pentru a găsi programul de Doctorat în Relaţii Internaţionale care să se potrivească nevoilor şi intereselor tale aruncă o privire la programele de mai jos oferite în toate colţurile lumii!

Citeste mai mult

Filtre

  • Doctorat
  • Științe sociale
  • Relații internaționale
Domenii de studiu
  • Științe sociale (18)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu