Keystone logo

5 Doctorat Programe în Pedagogie Tehnologia educației Sisteme de învățare 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Pedagogie
  • Tehnologia educației
  • Sisteme de învățare
Domenii de studiu
  • Pedagogie (5)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Pedagogie Tehnologia educației Sisteme de învățare

După finalizarea unui program de absolvent, cercetătorii își pot continua educația prin intermediul unui doctor de filosofie. Un doctorat este cea mai înaltă diplomă disponibilă la majoritatea universităților și, de obicei, durează trei sau mai mulți ani pentru a câștiga.

Ce este doctoratul în sistemele de învățare? Este un program de doctorat care încurajează cercetarea științifică, concentrându-se asupra diverselor domenii utilizate în educație pentru a promova învățarea. Unele programe ar putea chiar să privească modul în care se produce cunoașterea în cadrul culturii cercetării. Elevii pot învăța mai multe despre contextele politice, sociale și culturale legate de educație. Unele cursuri se pot concentra pe modul în care cunoașterea se referă la învățare. Alte cursuri sunt concepute să analizeze modul în care conducerea și elaborarea politicilor pot afecta educația. Curriculum-ul exact folosit este diferit la fiecare universitate, dar multe includ prelegeri, discuții, proiecte și disertații.

Unul dintre cele mai mari beneficii ale acestei educații este că promovează învățarea de-a lungul vieții, ceea ce poate ajuta profesioniștii să exceleze la locul de muncă. Alte beneficii includ construirea unor competențe importante, cum ar fi comunicarea și conducerea. Toate aceste noi abilități lucrează împreună pentru a face indivizi bine rotunzi.

Costul unui doctorat poate fi diferit în fiecare țară și chiar la diferite universități din aceeași țară. Deoarece nu există un sistem universal de școlarizare, solicitanții ar trebui să contacteze direct o școală pentru a obține o cotă.

Elevii care obțin diplome de doctorat în sistemele de învățare vor dori probabil să înceapă o carieră în domeniul educației. Desigur, această educație poate duce la o varietate de cariere. Unii absolvenți încep să devină administratori de școală, politicieni, profesori, profesori de educație timpurie, specialiști în integrarea tehnologică, designeri instructivi, consultanți în domeniul tehnologiilor educaționale și coordonatori ai curriculumului. Posibilitățile exacte disponibile vor depinde de celălalt istoric academic și de angajare al absolvenților.

Ești gata să te înscrii într-un program de doctorat? Școlile din întreaga lume oferă această educație online și în campus. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.