Keystone logo

11 Doctorat Programe în Studii umaniste Teologie Spiritualitate 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Studii umaniste
  • Teologie
  • Spiritualitate
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (11)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Studii umaniste Teologie Spiritualitate

Un doctorat sau doctor în filosofie este unul dintre cele mai înalte grade disponibile. Cercetarea independentă urmărește să contribuie cu noi cunoștințe care vizează rezolvarea problemelor din lumea reală. Majoritatea programelor durează patru ani până la finalizare. O teză, o disertație sau un proiect este o cerință pentru finalizare.

Ce este doctoratul în spiritualitate? Ea explorează unele dintre marile întrebări și centrul sacru al multor întrebări. Cursurile privesc nu numai practicile spirituale ci și rolul pe care îl joacă în viața oamenilor. Există multe tipuri diferite de specialități pe care le puteți urmări în domeniul spiritualității. Elevii pot alege un accent în consilierea pastorală, creștinismul, psihologia sau studiile femeilor. Persoanele fizice pot studia rolul pe care spiritualitatea îl are asupra sănătății oamenilor printre alte subiecte.

Absolvenții cu doctorat în Spiritualitate au de obicei competențe avansate în management și organizare, precum și comunicări scrise și orale. Aceste atribute pot aduce beneficii unei persoane atunci când își desfășoară o carieră sau în diferite aspecte ale vieții sale personale.

Costurile obținerii unui doctorat în Spiritualitate pot varia în funcție de instituție și program. Finanțarea poate fi disponibilă studenților. Studenții potențiali ar trebui să găsească un program care să se potrivească nevoilor lor și să contacteze biroul de admitere pentru o defalcare a ratelor de școlarizare și a taxelor.

Există multe opțiuni de locuri de muncă pentru absolvenții cu doctorat în Spiritualitate. Elevii pot urmări o carieră ca psiholog spiritual, consilier spiritual, teolog sau vindecător spiritual. Aceștia pot fi pregătiți pentru cercetare, scriere sau predare avansată într-un cadru universitar. Absolvenții pot fi, de asemenea, calificați pentru posturi precum un director executiv la o școală religioasă, un asistent social, un translator biblic, un specialist în strângerea de fonduri sau un scriitor sau reporter.

Pot exista oportunități de studiu pentru un doctorat în spiritualitate online, deși multe programe pot avea un aspect în campus. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.