Keystone logo

28 Doctorat Programe în Studii umaniste Teologie Studii creștine 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Studii umaniste
  • Teologie
  • Studii creștine
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (28)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Studii umaniste Teologie Studii creștine

Un doctorat oferă studenților cu abilități intensive de cercetare academică. Unele programe necesită o diplomă de master înainte de înscriere, în timp ce altele includ un master în cadrul planului de diplomă.

Ce este un doctorat în studiile creștine? Programele discută Biblia, identitatea creștină în istorie, identitatea creștină timpurie și metodele teologice și etica, ca parte a cursurilor de bază. Pentru completarea programului sunt necesare disertații scrise sau orale. Programele oferite de obicei au o diplomă bazată pe cercetare sau credință, în funcție de interesele savantului. Elevii vor adapta apoi cursurile pentru a se potrivi acelei căi de grade. O a doua limbă este adesea necesară în latină, greacă sau ebraică. Participanții la program au o medie de trei ani într-un program, dar pot cheltui până la șase în cazul în care participă la fracțiune de normă.

Abilitățile de management al timpului învățate în clasă se adaptează adesea bine atât în ​​viața personală, cât și în cea profesională. Competențele de cercetare învățate în program pot aduce beneficii celor interesați de lucrare sau de a deveni educatori.

Starea de înscriere afectează costurile totale ale participării la o universitate. Persoanele interesate care cercetează diversele programe oferite vor avea șanse mai bune de a lua o decizie bună prin contactarea birourilor de admitere pentru costurile actuale ale programului, precum și ofertele de ajutor financiar.

Doctoratul în Studii creștine pregătește absolvenții să lucreze în domeniul ministerului. Cei care au o diplomă de cercetare sunt susceptibili să lucreze în mediul academic, în cercetare sau în unele postsecondary ca profesor. Credincioșii absolvenți de grad sunt adesea echipați pentru a lucra ca misionari, consilieri și miniștri. Mulți continuă să lucreze în locații internaționale, să înceapă biserici sau să lucreze ca profesori care desfășoară activități de cercetare bazate pe religie și care îi învață pe alții.

Cursurile sunt oferite printr-o varietate de universități internaționale și interne, atât online, cât și pe campus, pentru a se potrivi nevoilor și intereselor variate ale studenților. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.