Keystone logo

40 Doctorat Programe în Studii culturale 2024

Filtre

Filtre

 • Doctorat
 • Științe sociale
 • Studii culturale
Domenii de studiu
 • Științe sociale (40)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  Doctorat Programe în Studii culturale

  Un doctor de filosofie sau doctorat este o diplomă avansată care necesită ani de studiu, dedicație și muncă grea pentru a câștiga. Cu cunostintele lor cuprinzatoare si expertiza crescuta, persoanele care castiga un doctorat sunt adesea considerate experti in domeniul lor.

  Ce este un doctorat în studiile culturale? Acest program oferă studenților o educație aprofundată cu privire la studiul și analiza culturilor din întreaga lume. Completarea unui doctorat în studii culturale poate necesita cunoașterea tradițiilor artistice și literare ale unei culturi, precum și influența comerțului, a mass-mediei, a naționalismului, a imigrației, a educației și a rasei în identitatea unei culturi. Posibilele subiecte de curs pot include sexul și sexualitatea, practicile privind drepturile omului, peisajele politice, imigrația și etnia, militarizarea și conflictele, precum și călătoriile și turismul. Doctoranzii aleg de multe ori să se concentreze într-un domeniu specific, cum ar fi studiile privind drepturile omului sau teoriile feministe.

  Câștigarea unui doctorat în domeniul studiilor culturale permite elevilor să își concentreze învățarea într-o anumită zonă care îi interesează, ceea ce poate fi foarte plină de satisfacții. Urmărirea unei educații avansate poate, de asemenea, ajuta absolvenții să găsească o carieră care să plătească bine și să crească oportunități profesionale și personale.

  Costul de a câștiga un doctorat poate varia de la un student la altul și poate depinde de o varietate de factori. Studenții interesați ar trebui să vorbească direct cu școlile potențiale și să solicite informații actuale privind ratele de școlarizare și alte taxe posibile.

  Absolvenții cu doctorat în studii culturale au multe opțiuni de carieră disponibile în sectoarele educației, cercetării, administrației, consilierii, dezvoltării politicilor, serviciilor sociale și domeniului nonprofit. Elevii pot alege să lucreze ca profesori, să predea studii culturale sau să-și concentreze învățătura asupra unei culturi specifice, cum ar fi studiile culturii occidentale sau studiile afro-americane.Elevii pot alege, de asemenea, să lucreze în calitate de coordonator al comunității, cercetător cultural, avocat social, director de muzeu și administrator sau director executiv al unui ONG.

  Finalizarea unui doctorat în domeniul studiilor culturale poate fi un obiectiv pe tot parcursul vieții, dar începe cu un singur pas. Pentru a face acest prim pas, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.