Keystone logo

6 Doctorat Programe în Științe sociale Sociologie Studii de Științe sociale 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Științe sociale
  • Sociologie
  • Studii de Științe sociale
Domenii de studiu
  • Științe sociale (6)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Științe sociale Sociologie Studii de Științe sociale

Un doctorat de filosofie (PhD) este cea mai înaltă realizare academică disponibilă în mod obișnuit la nivel universitar și prezintă dăruirea unui student unui anumit subiect. Indiferent de domeniul de studiu, acest grad necesită cercetări ample și o disertație finală care oferă noi contribuții pe un anumit subiect.

Ce este un doctorat în științele sociale? Elevii cu acest grad pot fi echipați cu aplicații practice pentru rezolvarea problemelor din lumea reală într-o varietate de domenii, inclusiv locul de muncă, comunitatea, organizațiile și societățile în general. Elevii în general învață să-și extindă cunoștințele despre metodele de cercetare socială, să efectueze cercetări asupra domeniului lor de studiu și să implementeze ideologiile în situațiile din lumea reală. Există mai multe domenii disponibile pentru specializare, printre care antropologia socială, sociologia, criminalitatea pentru tineri, drepturile omului, schimbările climatice, rasa și studiul de gen.

Persoanele care iau acest curs pot fi pregătite cu gânduri analitice clare și abilități de cercetare care pot ajuta la cercetare și dezvoltare, precum și la aplicații practice atunci când lucrează în organizații sau comunități. Ele pot fi, de asemenea, capabile să transforme critica într-un feedback constructiv pe care să-l poată aplica la propria lor lucrare sau proiecte.

În general, un doctorat durează de la trei la șase ani până la finalizare, iar costul unui doctorat în domeniul științelor sociale va varia de la instituție la instituție. Se recomandă ca studenții să efectueze cercetări atât la școală, cât și la programul oferit pentru a se asigura că îndeplinesc cerințele specifice ale acestora.

Cu un doctorat în Studii de Științe Sociale, ușile spre o carieră sunt larg deschise. O persoană poate deveni un consultant de resurse umane sau de conducere, un asistent social, un analist de politică internațională, un ajutor internațional, un avocat pentru drepturile omului, un funcționar public al guvernului sau chiar un profesor universitar. Aceste cariere încep să necesite grade mai avansate și, ca atare, acest grad poate ajuta la propulsarea unui individ în continuare în domeniul său de carieră.

Un doctorat în științe sociale poate studia multe porți. Programele online oferă o mai mare flexibilitate pentru finalizarea programului decât învățarea în persoană. Pentru mai multe informații, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.