Keystone logo

33 Doctorat Programe în Studii de artă 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Studii de artă
Domenii de studiu
  • Studii de artă (33)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Studii de artă

Un Doctor în Filosofie (PhD) este una dintre cele mai mari grade un student poate obține. În scopul de a începe un program de doctorat, studenții trebuie să fi primit mai întâi un burlac și, de obicei, o diplomă de master într-un domeniu legat. Cele mai multe programe de doctorat ultimii aproximativ doi ani și poate fi câștigat în cele mai multe discipline, cu excepția medicinei.

Deci, ce este un doctor în Arte? Acest grad este de obicei oferite în domeniul științelor umaniste. După obținerea o diplomă de licență și masterat într-un domeniu legat, elevii pot studia istoria, teoria, sau metode de predare în ceea ce privește artele. Elevii absolvent cu informații, cursuri, și experiența de care au nevoie pentru o carieră plină de satisfacții în acest domeniu. O disertație originală privind cercetare revolutionara, metodele de predare, sau produse este de multe ori necesară înainte de gradul este acordat.

Primirea unui doctorat în Arte poate fi foarte benefic pentru absolvenții de studii în care acestea sunt în măsură să studieze, să învețe, și să câștige experiență hands-on în domeniul lor de concentrare.Aceasta poate însemna oportunități mai mari de carieră, sansa pentru un salariu mai bun, și capacitatea de a fi utilizate în timp ce faci ceva ce iti place.

Costul o diplomă de doctorat depinde de o varietate de factori, cum ar fi țara studentului de origine, localizarea școlii, cantitatea de timp un student este capabil să aloce la școlarizare lor, și durata programului. Elevii sunt încurajați să investigheze în detaliu potențialul școala lor, în scopul de a înțelege pe deplin costul de a câștiga un grad.

Elevii care au absolvit cu un doctorat în Arte pot găsi locuri de muncă într-o varietate de domenii de carieră. Mulți absolvenți care castiga doctoratul lor alege să se întoarcă la mediul academic și să se alăture la facultatea la o universitate sau colegiu. Alte persoane pot alege să urmeze o carieră în domeniul artelor vizuale, ca artiști înșiși sau ca curatori pentru muzee. Absolvenții cu un doctorat în Arte pot deveni, de asemenea, istorici de artă și de lucru cu publicații și instituții academice.

Dacă sunteți interesat în promovarea educației și urmărește o diplomă de doctorat, puteți începe imediat. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.