Keystone logo

12 Doctorat Programe în Științe sociale Studii de dezvoltare 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Științe sociale
  • Studii de dezvoltare
Domenii de studiu
  • Științe sociale (12)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Științe sociale Studii de dezvoltare

Cu un Doctorat în Studii de Dezvoltare candidaţii sunt pregătiţi pentru cariere în cercetare, politică şi academie într-un domeniu de lucru al dezvoltării internaţionale. Multe instituţii academice oferă programe de Doctorat în Studii de Dezvoltare excelente cu opţiuni pentru o varietate largă de zone de concentrare.

Candidaţii la un Doctorat în Studii de Dezvoltare examinează problemele ţărilor în curs de dezvoltare prin muncă interdisciplinară înspre antropologie, economie, drept, ştiinţe politice, sociologie şi studii de gen. Câteva exemple de concentrare includ geografie de dezvoltare, sănătate, mişcări sociale, relaţii între sexe, dezvoltare durabilă şi nu numai. Candidaţii vor participa la cursuri, dar şi la o cercetare care va rezulta într-o disertaţie ce va aduce o contribuţie semnificativă domeniului de cercetare. Un Doctorat în Studii de Dezvoltare durează minim patru ani pentru a fi completat.

Dacă vrei să urmezi un Doctorat în Studii de Dezvoltare, aruncă o privire la opţiunile de mai jos şi găseşte programul care se potriveşte nevoilor şi intereselor tale!