Keystone logo

2 Doctorat Programe în Studii de limbă engleză 2024

Filtre

Filtre

 • Doctorat
 • Studii umaniste
 • Studii lingvistice
 • Studii de limbă engleză
Domenii de studiu
 • Studii umaniste (2)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  Doctorat Programe în Studii de limbă engleză

  Un doctorat se poate baza pe educația anterioară prin avansarea cunoștințelor unui student la nivel de expert. Programele tind să fie flexibile și pot dura până la patru ani până la finalizare. Elevii își proiectează de obicei cursurile astfel încât să poată completa acest grad cu o cunoaștere specializată care își poate lansa cariera pe piața muncii.

  Ce este doctoratul în studiile în limba engleză? Acest grad ia blocurile de studii anterioare în limba engleză, astfel încât elevii să se poată specializa într-un subiect. Ei deseori colaborează îndeaproape cu consultanții și comisiile pentru a dezvolta acest subiect prin cercetări ample. Exemple de specializări includ limba și literatura, studiile interculturale, predarea limbilor străine sau mass-media. Elevii pot învăța, de asemenea, să dezvolte tehnici de critică literară și să obțină o înțelegere contextuală a concentrării lor. Universitățile solicită, de obicei, doctoranzi să predea alți elevi ca parte a formării lor.

  Elevii care urmăresc acest grad se pot baza pe capacitatea lor de a învăța noi abilități pe care le pot utiliza în viața personală sau profesională. Aptitudinile care se întăresc frecvent includ comunicarea, analiza și rezolvarea problemelor creative.

  Costul unui doctorat în studiile de limba engleză depinde de universitate. Unii studenți primesc fonduri pentru a ajuta la plata pentru educația lor. Studenții potențiali sunt încurajați să caute diferite universități să găsească un program care să corespundă obiectivelor lor.

  Absolvenții doctoranzi intră cel mai adesea în mediul academic ca profesori de colegiu sau alte roluri ale profesorilor, precum predarea limbii engleze studenților străini. Există o varietate de cariere disponibile și în alte domenii, cum ar fi critic literar, scriitor, editor, asistent editor, copywriter publicitar, lexicograf, istoric, regizor, director de relații publice sau manager de afaceri. Aceste alte căi de carieră se regăsesc în sectoarele privat și public.

  Școlile din întreaga lume oferă un doctorat în limba engleză. Pentru studenții potențiali care doresc mai multă flexibilitate, sunt disponibile programe online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.