Keystone logo

14 Doctorat Programe în Studii de marketing 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Studii de marketing
Domenii de studiu
  • Studii de marketing (14)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Studii de marketing

Un doctorat este un grad de prestigiu în care elevii trebuie să obțină și să demonstreze cunoștințe aprofundate într-un anumit subiect. Acesta este adesea urmărit după ce sa obținut o diplomă de master, și este cel mai înalt grad un individ poate primi. Indiferent de domeniu, este nevoie de o mulțime de timp și de studiu.

S-ar putea întreba: "Ce este un doctorat în Marketing și Comunicare?" Comunicarea este esențială pentru orice afacere. Studenții care urmăresc acest grad se pot aștepta să învețe foarte multe despre mai multe industrii. Ele pot fi necesare pentru a citi și de a analiza cele mai noi tehnici de marketing în diverse domenii de activitate. Ei vor participa la cercetare, precum și participarea la seminarii. Subiecții vor include studii culturale, comunicare de marketing, istorie și pregătire teoretică. Ei vor studia disciplina de comunicare, studii retorice și de publicare.

Unul dintre principalele avantaje ale urmăresc un doctorat în Marketing și Comunicare este că pune absolvenți cu un pas inaintea competitiei.Ele au abilitățile pe care le ia pentru a obține locuri de muncă mai bine plătite. Ele au calificările necesare pentru a solicita și primi o mărire în pozițiile lor curente.

Costurile și taxele asociate cu un doctorat în Marketing și Comunicare va varia de la o școală la alta și de la țară la țară. Cel mai bun mod de a determina cât de mult ar trebui să planificați cheltuieli este de a contacta școala de alegere și să vorbești cu un ofițer de admitere.

Dupa ce a absolvit, persoanele fizice se pot aștepta să fie luate în considerare pentru o varietate de cariere. Ele vor varia în funcție de specializarea studentului, dar mulți absolvenți se pot aștepta o carieră în management în cadrul industriei de cercetare sau de comunicații care le urmăresc. consultanți media, directori de marketing si profesionisti de cercetare au de multe ori acest grad. Absolvenți s-ar putea lua în considerare predarea de marketing la nivel universitar sau de a intra în afaceri pentru ei înșiși prin demararea unei companii de comunicații.

Fie că doriți să participe la școală la o universitate locală, ar dori să studieze în străinătate sau doresc să rămână acasă și de a face munca ta on-line, există ceva acolo pentru preferințele. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.