Keystone logo

70 Doctorat Programe în Studii de mediu 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Studii de mediu
Domenii de studiu
  • Studii de mediu (70)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Studii de mediu

Un doctorat este unul dintre gradele cele mai înalte de atins. În general, aceasta necesită cel puțin trei ani de studiu și finalizarea unui proiect de cercetare independent, care aduce o contribuție originală și semnificativă. Un student poate intra într-un program de doctorat direct după finalizarea unui BS, BA sau MA.

Ce este un doctorat în studiile de mediu? Acesta este un program de doctorat care permite studenților să urmeze cercetări originale în orice domeniu legat de modul în care oamenii interacționează cu mediul lor. Domeniile de specializare includ ecologia, care analizează modul în care oamenii influențează mediul natural și viața non-umană și ingineria mediului, care consideră cea mai bună cale de dezvoltare și utilizare a resurselor naturale cu un impact minim. Elevii se pot concentra asupra chimiei mediului, a managementului de mediu sau asupra sănătății mediului. Gradul este de natură multidisciplinară, iar cursurile variază în funcție de specializare.

Cercetarea multidisciplinară necesară unui doctorat în domeniul studiilor de mediu contribuie la dezvoltarea abilităților complexe de rezolvare a problemelor, care sunt utile în viața și munca. Elevii pot învăța abilități practice de laborator și de câmp, cum ar fi analiza secvenței ADN sau managementul populației sălbatice, ceea ce poate duce la locuri de muncă mai bine plătite.

Costul de a face un doctorat depinde de program. Universitățile au rate de școlarizare diferite și cerințe de timp diferite. Unele programe pot oferi finanțare studenților doctoranzi pentru a ajuta la costuri.

Un doctorat în studii de mediu poate duce la o serie de cariere pline de satisfacții. Consultanții de mediu evaluează modul în care proiectele de clădiri vor influența mediul natural. Cercetătorii de mediu fac cercetări pentru non-profit, guverne și întreprinderi. Deținătorii de diplome pot deveni profesori sau specialiști în relații publice, deoarece au abilitățile de a înțelege informațiile științifice complexe și de a le comunica publicului. Unii doctoranzi merg pe posturi în dreptul mediului sau lucrează ca analiști politici.

Multe universități au programe doctorale în studii de mediu. Dacă nu există programe oferite la nivel local, un student poate călători într-un oraș sau țară nouă pentru a studia. O altă opțiune este de a urma o diplomă online. Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.