We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

5 Doctorat Programe în Științe sociale Științe politice Studii de pace și conflict 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Științe sociale
  • Științe politice
  • Studii de pace și conflict
Domenii de studiu
  • Științe sociale (5)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Științe sociale Științe politice Studii de pace și conflict

Un doctorat este o diplomă acordată persoanelor care și-au terminat teza pe baza unei cercetări originale într-un domeniu de studiu ales. Mulți indivizi urmăresc un doctorat pentru a obține o carieră într-un domeniu specializat.

Ce este un doctorat în studii de pace și conflicte? Acest program special tinde să fie foarte specializat, iar cursurile se concentrează, în general, pe echiparea persoanelor cu o vastă pregătire interdisciplinară și o abilitate de a beneficia de mai multe discipline pentru a rezolva situații complexe într-o manieră pașnică și eficientă. Cursurile pot pregăti indivizi în aptitudini globale cheie, inclusiv relațiile internaționale, dinamica interculturală a conflictelor globale, teoria managementului conflictelor și analiza economică a conflictelor. Absolvenții pot fi pregătiți să abordeze astfel de probleme printr-o abordare teoretică, practică și metodică.

Absolvenții acestui program tind să posede raționamente metodice de neegalat și capacități de analiză teoretică. Aceste trăsături le pot servi bine în domeniul ales și chiar le pot ajuta să ia decizii de viață sănătoasă. Absolvenții pot avea, de asemenea, abilități puternice de diplomație și comunicare.

Costul unui doctorat variază, iar factorii care pot afecta costul general al educației includ locația, durata programului și cheltuielile de trai. Studenții potențiali sunt încurajați să-și facă studiile înainte de a aplica.

Persoanele care dețin un doctorat în studii de pace și conflicte pot găsi că au mai multe oportunități de carieră interesante la dispoziția lor. Pe lângă faptul că este bine echipat pentru a intra în sectorul guvernamental, mulți absolvenți tind să fie pregătiți pentru o poziție în relațiile internaționale. Deținătorii de diplome pot deveni emisari internaționali, consilieri naționali, interpreți sau dezvoltatori de politici. Unele persoane pot alege să intre în sectorul privat de afaceri și să lucreze în calitate de membri ai comitetului care se ocupă de relațiile comerciale internaționale.

Selectarea școlilor din întreaga lume poate oferi o diplomă în acest domeniu. Pentru mai multe informații despre gradele disponibile, inclusiv opțiunile online, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.