Keystone logo

23 Doctorat Programe în Studii de sustenabilitate 2024

Filtre

Filtre

 • Doctorat
 • Studii de sustenabilitate
Domenii de studiu
 • Studii de sustenabilitate (23)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  Doctorat Programe în Studii de sustenabilitate

  Durabilitatea este una dintre cele mai avansate cursuri de a deveni popular, cu de astăzi 's studenți ecologice. Acest tip de curs oferă studenților cu capacitatea de a promova educația lor în acest domeniu, sau să se concentreze în pe ea pentru educație mai îngust.

  Ce este un doctorat în Dezvoltare durabilă?

  Un doctorat în sustenabilitatea nu se concentrează doar asupra practicilor de sustenabilitate, dar se învață pe elevi să exploreze domeniile lor de interes. Acesta este de multe ori un curs de bază de elev și profesor, cu un accent care este decisă de către ambele. Aceasta implică de multe ori de cercetare și înțelegere în profunzime a unui domeniu specific de durabilitate.

  Care sunt avantajele de a lua un doctorat în Dezvoltare durabilă?

  A lua un curs de durabilitate la acest nivel este de multe ori din cauza unei dorinta de a exercita o anumită zonă de acest domeniu, potențialul de produs sau de resurse pentru dezvoltare. Aceasta poate ajuta, de asemenea, persoanelor fizice de a avansa gradul lor sau promova interesele lor.

  Cât de mult costă să ia un doctorat în Dezvoltare durabilă?

  Costul variază în mod semnificativ de către universitate, oferind curs. În general, studiile de doctorat sunt mai scumpe decât programele de master 's grad.

  Care sunt cerințele pentru un doctorat in sustenabilitate?

  Pentru a avea acest tip de curs, studentul va avea nevoie probabil să aibă o diplomă de master 's în domeniu sau într-un domeniu legat. Intrare poate depinde și de admitere de aplicare, ceea ce ar putea necesita un anumit nivel de lucru în acest domeniu.

  Ce fel de îmbunătățire Cariera vă puteți aștepta cu un doctorat în Dezvoltare durabilă?

  Elevii se pot aștepta să se mute în poziții de cercetare sau în proprietate de propria afacere, în unele cazuri. Acest lucru poate duce la creșterea veniturilor, îmbunătățiri notabile în industria și, în unele cazuri, noi căi de carieră în cadrul agențiilor guvernamentale.

  De ce să ia un doctorat online in Sustenabilitate?

  Este 's ușor de a beneficia de un curs de doctorat ca acest on-line. Studentul poate continua să lucreze în timp ce inscrisi. Și, pentru că permite înscrierea la cursuri din întreaga lume.

  În cazul în care pentru a Ia un doctorat în Dezvoltare durabilă?

  &nbsp

  Universități și colegii sunt acum, oferind mai multe cursuri de durabilitate decât oricând.Cu toate acestea, cei cu complete de programe ecologice și a oportunităților educaționale moderne tind să fie cea mai buna alegere de ansamblu.