Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 13 Doctorate în Filosofie  (Doctorat) Programe în Studii generale 2023

13 Doctorat Programe în Studii generale 2023

Prezentare generală

Cea mai înaltă realizare academică oferită, un doctor de filosofie (PhD), indică faptul că persoana care a obținut-o merită titlul de "doctor" în cariera sa academică aleasă. De obicei, acest grad implică atât cursuri, cât și cercetări devotate și poate dura până la 10 ani pentru a câștiga.

Ce este un doctorat în studii generale? În timp ce multe școli și universități oferă o diplomă de licență în studii generale, din cauza lipsei unui domeniu specific, aceasta nu este la fel de răspândită la nivelul doctoratului. Cu toate acestea, aceasta nu înseamnă că nu există opțiuni disponibile pentru a primi acest grad. Unele instituții vor oferi un doctorat în studii generale, iar altele vor oferi ceva similar, cum ar fi un doctorat interdisciplinar. Un grad interdisciplinar implică cursuri și cercetări într-o gamă largă de subiecte, de la arte liberale la științe tari precum biologie sau chimie.

Datorită nivelului său de personalizare și personalizare, un program de studii generale se bazează pe multe abilități. Toți candidații la doctorat vor avea nevoie de capacitatea de a cerceta intens, precum și de a demonstra niveluri înalte de disciplină și devoțiune față de comunicarea clară a problemelor complexe. Aceste aptitudini sunt bune pentru cei care caută o carieră în domeniul cercetării și al învățării ulterioare.

Este dificil să se estimeze costul unui program de doctorat în studii generale, datorită naturii sale inerente, dar costurile vor diferi de la program la program, precum și de la țară la țară. De obicei, un doctorat va dura cinci până la opt ani pentru a finaliza.

Cei interesați de obținerea unei diplome de doctorat în studii generale sunt în mod obișnuit orientați spre cercetare, cu dorința de a-și continua creșterea în educație și în mediul academic. Nu este neobișnuit ca cineva cu acest grad să continue ca lector, profesor, sau chiar autor la nivel de autor în acest domeniu. În plus față de cadre universitare, devenind un cercetător de teren sau de laborator, un consultant corporativ sau nonprofit sau un analist de date sunt toate posibilități.

Nu toate instituțiile de acordare a doctoranzilor oferă programe generale de studii, dar pot fi găsite la nivel local, global și online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Doctorat
  • Studii generale
Domenii de studiu
  • Studii generale (13)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu