Keystone logo

7 Doctorat Programe în Studii generale Studii interdisciplinare 2024

Filtre

Filtre

 • Doctorat
 • Studii generale
 • Studii interdisciplinare
Domenii de studiu
 • Studii generale (7)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Doctorat Programe în Studii generale Studii interdisciplinare

  Un doctorat de filosofie sau doctorat este o diplomă avansată, care de obicei necesită cel puțin patru ani de studiu. Finalizarea unei diplome de licență înainte de a lucra la un doctorat este obligatorie, iar unele programe de doctorat necesită și un master.

  S-ar putea să te întrebi: Ce este doctoratul în studiile interdisciplinare? "Interdisciplinar" înseamnă pur și simplu referitor la mai multe ramuri de studiu, cum ar fi antropologia și istoria combinate. Un domeniu în cadrul studiilor interdisciplinare este studiul de gen, care se concentrează, de obicei, pe eliminarea prejudecăților din alte domenii de cercetare în ceea ce privește genul. Alte domenii de cercetare se referă la menținerea practicilor etice în conformitate cu diferite legi internaționale.

  În cadrul studiilor interdisciplinare, puteți învăța abilități de rezolvare a problemelor, comunicare și organizare. Organizarea și abilitățile de rezolvare a problemelor vă pot ajuta să economisiți timp în activitățile dvs. zilnice. O bună comunicare este utilă pentru o varietate de situații sociale.

  Costul total al unui doctorat este împărțit în mai mulți ani, deci trebuie să calculați bugetul în consecință. Dacă vă mișcați, luați în considerare aceste costuri, precum și cazarea și mâncarea. Alte cheltuieli ar trebui să includă cărți, taxe de curs și de școlarizare.

  În general, o diplomă de studii interdisciplinare poate deschide ușa oricărei cariere. Poate doriți să începeți prin a privi poziții de cercetare într-unul dintre domeniile pe care le-ați studiat. Titlurile de locuri de muncă de cercetare care trebuie luate în considerare includ metodologul analitic și cercetătorul experimental. În mediul academic, puteți căuta titluri precum facultatea adjunctă și profesorul asociat în domeniul ales. Dacă sunteți calificat, psihologia ar putea fi o posibilă cale de carieră.

  Studiile interdisciplinare pot fi găsite într-o varietate de locuri din întreaga lume. Pentru a vă restrânge căutarea, faceți o listă cu lucrurile pe care le faceți și nu doriți de la o școală. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.