Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 25 Doctorate în Filosofie  (Doctorat) Programe în Studii profesionale 2023

25 Doctorat Programe în Studii profesionale 2023

Prezentare generală

O diplomă de doctorat sau o diplomă de doctorat reprezintă cea mai mare realizare educațională din multe domenii de studiu. Cercetătorii se înscriu într-un program de doctorat pentru a-și continua învățarea pe un anumit subiect și pentru a studia sub profesori de top. Acest grad este adesea o piatră de temelie pentru avansarea în carieră.

Ce este un doctorat în studii profesionale? O serie de domenii de studiu se încadrează în categoria studiilor profesionale, inclusiv științele sociale, științele naturale aplicate, științele vieții, studiile juridice și matematica. Cursul urmărește să insufle studenților o cunoaștere profundă și cuprinzătoare a succesului în locul de muncă modern. Domeniile de studiu din acest program pot include etica afacerilor, guvernarea eficientă, comunicarea și serviciile sociale, precum și serviciile de sănătate.

Absolvenții cu doctorat în studii profesionale au deseori abilități de comunicare excelente și o înțelegere profundă a locului de muncă modern. De asemenea, aceștia dețin în mod obișnuit abilități critice, care pot fi benefice pentru avansarea în sectoarele public și privat.

Pentru a afla mai multe despre costul anumitor programe, persoanele interesate ar trebui să consulte fiecare universitate în care au un interes. Costul total al fiecărui program depinde de locația, durata studiului, asistența financiară, spațiul și bordul și alți factori.

Cei care absolvesă cu doctorat în studii profesionale au adesea o gamă de opțiuni disponibile la locul de muncă. Carierele pot fi obținute în mediul academic, guvern, comunicare, sectorul public și privat, organizații nonprofit și activități independente. Absolvenții pot găsi muncă ca lectori, cercetători, cercetători, consultanți, cercetători în domeniul politicii publice, reporteri și manageri de birouri. Pot găsi și o carieră în calitate de președinte al propriei companii.

Multe programe care acordă un doctorat în studii profesionale sunt oferite de o serie de instituții din întreaga lume, dintre care unele au o parte semnificativă a cursurilor oferite într-un mediu virtual de învățare. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Doctorat
  • Studii profesionale
Domenii de studiu
  • Studii profesionale (25)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu