Keystone logo

1 Doctorat Programe în Tehnologia calculatoarelor în Londra, Regatul Unit pentru 2024

Filtre

Filtre

 • Doctorat
 • Regatul Unit
 • Studii tehnologice
 • Tehnologia calculatoarelor
 • Londra
Domenii de studiu
 • Studii tehnologice (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

   Popular study format

   Doctorat Programe în Tehnologia calculatoarelor

   Londra este capitala Regatului Unit, regiunea cea mai populată și în cazul în care viața familiei regale. Ea are cea mai mare concentrație de învățământ superior din Europa, cu 412,000 studenți la 43 de universități.

   Studenții care urmează cursuri în tehnologia calculatoarelor își pot dezvolta competențe în mai multe domenii diferite legate de electronice și software. Cele mai populare cursuri pot include foi de calcul electronice, sisteme de operare ale calculatoarelor, crearea de rețele, aplicații de calculator în mediul afacerilor, aplicații grafice, procesarea cuvintelor și baze de date.

   Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

   Cerințele pentru un program de Doctorat includ adesea ca studentul să fi obținut deja o diplomă de Masterat. În plus, trebuie prezentată o teză sau disertație care să consiste în principal din cercetarea academică originală a studentului. În unele țări, această lucrare poate să trebuiască să fie prezentată în fața unei comisii.