Keystone logo

1 Doctorat Programe în Studii economice Economie Economie Comportamentală 2024

Filtre

Filtre

  • Studii economice
  • Economie
  • Economie Comportamentală
Domenii de studiu
  • Studii economice (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Doctorat Programe în Studii economice Economie Economie Comportamentală

Diplomele de economie comportamentală devin din ce în ce mai populare pe măsură ce mai mulți oameni recunosc valoarea înțelegerii modului în care comportamentul uman influențează deciziile economice. Cu o diplomă în economie comportamentală, puteți obține o perspectivă asupra modului în care oamenii iau decizii și asupra modului în care aceste decizii afectează economia.

Curriculumul de economie comportamentală acoperă de obicei subiecte precum luarea deciziilor în condiții de incertitudine, raționalitate limitată, euristică și părtinire, teoria jocurilor, teoria prospectului și metode experimentale. De asemenea, include subiecte din economia tradițională, cum ar fi microeconomia, macroeconomia și econometria.

O diplomă în economie comportamentală deschide oportunități de carieră în finanțe, marketing, politici publice, consultanță, cercetare și mediul academic. Puteți lucra ca economist, analist financiar sau consultant, ajutând organizațiile să înțeleagă comportamentul consumatorilor, să dezvolte strategii eficiente și să creeze politici care să țină cont de părtinirile umane.

Ești gata să explorezi lumea interesantă a economiei comportamentale? Răsfoiți programele de mai jos și faceți primul pas către o carieră plină de satisfacții în înțelegerea și influențarea comportamentului uman.