Keystone logo
Acadia Divinity College

Acadia Divinity College

Acadia Divinity College

Introducere

Despre Acadia Divinity College

Acadia Divinity College (ADC) se află în campusul uneia dintre cele mai vechi și mai respectate universități de arte liberale din Canada, Universitatea Acadia. Ca seminar oficial al baptiștilor canadieni din Atlantic Canada (CBAC) și al Facultății de Teologie din cadrul Universității Acadia, ADC are o istorie remarcabilă de echipare a creștinilor pentru slujirea cu normă întreagă și voluntară în Canada și în lume. Oferind programe de studii full-time și part-time la burlaci, masterat și doctorat, precum și programe de educație continuă, elevii ADC sunt convinși de profesorii lor să pună întrebări, să exploreze profunzimea credinței lor și să cultive chemând, fie prin slujire academică sau vocațională, prin instruire intelectuală riguroasă, formare spirituală semnificativă și experiență practică a slujirii.

Impactul ADC este local și global. Populația noastră diversă de elevi de peste 200 de studenți provine din Canada și din mai mult de 12 țări și reprezintă 15 denumiri. Prin intermediul diverselor noastre parteneriate, studenții pot studia, cerceta și staționa în unele dintre cele mai mari orașe din lume sau cele mai îndepărtate sate din nordul Canadei.

Ne-am angajat să dotăm bărbați și femei din diverse medii și contexte pentru a le sluji pe alții în dragostea și cunoașterea lui Isus pentru a câștiga încrederea în Cuvântul lui Dumnezeu pentru a vorbi cu realitățile vieții de astăzi prin:

Dezvoltarea cunoștințelor: învățăm cu rigoare academică și angajament fidel. Ne dezvoltăm abilitățile în domeniul cercetării și al învățării pe tot parcursul vieții. Producem cercetări și publicații care creează cunoștințe și explorează noi idei.

Îmbunătățirea formării personale: facilităm formarea creștină și îngrijim comunitatea relațională. Subliniem explorarea identității, înțelegerea de sine și creșterea personală.

Abilități de cultivare: Dezvoltăm competențe pentru slujirea bisericii și pentru serviciul creștin mai larg. Mentinem liderii în parteneriat cu bisericile locale și alte agenții.

ADC este acreditată de Asociația Școlilor Teologice din Statele Unite și Canada .

Locații

  • Wolfville

    15 University Ave. (Mail) 38 Crowell Dr. (Courier) Wolfville NS B4P 2R6, B0P, Wolfville

Întrebări