Keystone logo
Alma Mater Europea

Alma Mater Europea

Alma Mater Europea

Introducere

Alma Mater Europaea este o universitate internațională inițiată de Academia Europeană de Științe și Arte din Salzburg, Austria. Academia reunește aproximativ 2.000 de oameni de știință de top, inclusiv 34 de câștigători ai Premiului Nobel. Peste 2.000 de studenți din peste 30 de țări studiază la programele de doctorat, master și licență ale Alma Mater în științe umaniste, management de proiect, inteligență artificială, dezvoltare durabilă, afaceri, comunicare strategică, gerontologie socială, terapie fizică și asistență medicală.

Alma Mater Europaea se angajează să producă absolvenți ale căror calificări sunt recunoscute și acceptate la nivel național și internațional. Alma Mater Europaea se străduiește să îmbunătățească continuu programele noastre academice orientate spre carieră în conformitate cu piața globală și în conformitate cu organizațiile internaționale de educație și ne supunem unui proces continuu de autoevaluare și auto-îmbunătățire prin validarea internă și externă a calității .

Alma Mater Europaea oferă studenților un mediu academic bogat și variat, care asigură oportunități atât pentru dezvoltarea intelectuală, cât și pentru dobândirea de cunoștințe și abilități profesionale. Metodele noastre de predare sunt în conformitate cu standardele internaționale. Ne concentrăm pe dezvoltarea carierei din lumea reală și oferim o abordare flexibilă, personalizată și eficientă.

Sub patronajul Academiei Europene de Științe și Arte, Alma Mater Europaea se străduiește să modeleze o nouă elită internațională de conducere în domeniile educației, culturii, economiei, dreptului, sănătății, nutriției și mediului.

Misiune, viziune și strategie

Misiune

Misiunea de bază a AMEU este de a dezvolta și implementa programe de calitate, complementare și căutate, aplicate și competitive cu orientare europeană, necesare în primul rând de sectoarele de afaceri din Slovenia și Europa Centrală.

Misiunea AMEU este de a implementa programe de cercetare pedagogică și științifică de înaltă calitate în diverse domenii și de a servi comunitatea ca centru universitar care promovează dezvoltarea, răspândirea și utilizarea cunoștințelor în domeniul diverselor științe. AMEU a dezvoltat cooperarea cu universitățile din regiune și alte țări europene cu scopul de a dobândi și implementa noi cunoștințe și de a dezvolta noi cunoștințe în cooperare cu alte universități din regiune.

AMEU contribuie așadar la dezvoltarea economică și culturală și la crearea de valori și îndeplinește misiunea locală, națională și regională în domeniile educațional, de cercetare și cultural pe baza unei abordări transnaționale și interdisciplinare.

Viziune

Viziunea AMEU este de a deveni un centru de educație internațională, un centru de excelență în educație și cercetare, care își va folosi cercetarea strategică și aplicată pentru a rezolva în mod creativ problemele economice, tehnologice, de sănătate și socio-politice, ecologice și climatice și interculturale ale Europei Centrale, în primul rând Regiunea Dunării şi Balcanii.

Ca comunitate academică deschisă, va oferi, în asociere cu partenerii săi, proiecte de dezvoltare economică și tehnologică, pace și democrație, dezvoltare durabilă și dezvoltarea unui echilibru ecologic în regiune, contribuind astfel la reintegrarea europeană.

Strategia de dezvoltare

Activitatea AMEU se bazează pe următoarele politici strategice:

dezvoltarea de programe de studii în domeniile care au cel mai mare număr de posturi disponibile;

 • dezvoltarea disciplinelor științifice fundamentale pe care se bazează programele de studii;
 • implementarea activității de cercetare științifică aplicată și transferul realizărilor în mediu;
 • cooperarea cu organizații comerciale și alte organizații;
 • efectuarea de lucrări de dezvoltare profesională și consultanță;
 • o conexiune internațională cu instituțiile de învățământ și cercetare.

Acreditare

Toate programele de licență și postuniversitare Alma Mater Europaea sunt pe deplin acreditate de NAKVIS, Agenția Slovenă de Asigurare a Calității pentru Învățământul Superior.

Caracteristici Campus

Alma Mater Europaea nu este o universitate de campus și departamentele noastre și alte unități constitutive se găsesc în locații diferite.

Alege una dintre locațiile noastre și cunoaște-o mai bine.

 1. Austria
 2. Slovenia
 3. Croaţia

Austria

Datorită trecutului și prezentului său cultural bogat, Austria este prețuită de oameni din întreaga lume.

Salzburg

Amplasat sub Alpi, al patrulea oraș ca mărime al Austriei este renumit în lume pentru că a fost locul de naștere al lui Wolfgang Amadeus Mozart și renumit la nivel internațional pentru arhitectura sa barocă. Orașul are trei universități și o populație mare de studenți. Salzburg găzduiește sediul Academiei Europene de Științe și Arte.

Salzburg este unul dintre cele mai frumoase orașe ale Europei, care a fost păstrat cu grijă de-a lungul secolelor. Este inconjurata de peisaje spectaculoase, lacuri, poalele Alpine si varfuri muntoase.

Palatele, bisericile arhiepiscopale, piețele și fântânile, și mai ales Cetatea, reflectă dragostea de splendoare a arhiepiscopilor cândva puternici care au condus orașul.

Frumusețea orașului și cadrul natural a atras călătorii de secole și este și astăzi o atracție turistică majoră. Veți putea cunoaște orașul mai intim decât poate orice turist.

Slovenia

Slovenia susține cu fermitate ideea construirii unui veritabil spațiu european de cunoaștere și se străduiește să implementeze măsuri care să susțină egalitatea de șanse, succesul școlar, mobilitatea în general, învățământul superior și educația și formarea profesională, învățarea limbilor străine, siguranța la școală, nediscriminarea, educația. tehnologii și învățământ la distanță, recunoașterea academică și profesională a calificărilor, statistica educațională, dezvoltarea generală a învățământului general și a formării profesionale, dezvoltarea licenței și modernizarea studiilor postuniversitare.

Ljubljana

Ljubljana este capitala și cel mai mare oraș al Sloveniei. Pe lângă faptul că are tot ce au toate celelalte capitale moderne, Ljubljana a reușit să mențină atmosfera relaxată a unui oraș mic. Ljubljana are o populație mare de studenți, iar locația sa geografică centrală înseamnă că puteți ajunge la Alpi sau la Marea Adriatică într-o oră.

Maribor

Maribor este al doilea oraș ca mărime din Slovenia. În 2012 a fost Capitală Europeană a Culturii, iar în 2013 a fost Capitală Europeană a Tineretului. Este orașul natal al multor artiști și sportivi celebri și de renume internațional, cel mai de succes club de fotbal din Slovenia, cea mai veche viță de vie din lume, a doua cea mai veche sinagogă din Europa, gazda Cupei Mondiale FIS de schi alpin pentru femei... Maribor are o mare populația studențească și este o destinație populară pentru studenții de schimb.

Murska Sobota

Murska Sobota este cel mai mare oraș din partea de nord-est a Sloveniei și capitala regională Prekmurje. Are o caracteristică unică în comparație cu restul Sloveniei, care este în mare parte alpină: Muska Sobota este singurul oraș sloven situat pe o câmpie reală. Pe tot parcursul anului, viața orașului este îmbogățită de evenimente culturale, distractive, tradiționale, culinare și sportive.

Croaţia

Croația este un loc primitor pentru studenții care doresc să studieze într-o țară renumită pentru coasta sa frumoasă, pentru amestecul său de farmec mediteranean și sud-est european și pentru bogata sa moștenire istorică și culturală.

Zagreb

Zagreb este capitala și cel mai mare oraș al Croației. Este centrul cultural, economic, sportiv și guvernamental al țării. Zagreb este un oraș vibrant, cu o populație mare de studenți, renumit pentru numeroasele sale parcuri verzi și viața de noapte. Orașul trezește de energie, dar a reușit să păstreze o bună parte din bunătatea lumii vechi.

  Admitere

  Admiterea absolvenților

  Programele noastre selective de doctorat și masterat sunt adaptate proaspăților absolvenți și profesioniști la începutul carierei din orice țară și un set divers de medii. În fiecare an acceptăm 20 până la 40 de studenți în fiecare program de master și între 12 și 20 de doctoranzi per program de doctorat.

  • Pentru programul de master, criteriile minime sunt o diplomă de licență/licență și cunoașterea limbii engleze.
  • Pentru doctorat, trebuie să dețineți cel puțin o diplomă de master sau o diplomă de licență/licență de 4 ani și cunoaștere foarte bună a limbii engleze scrise și vorbite.

  Procesul de admitere

  Procesul de admitere este ușor și fără probleme. Începe cu aplicația dvs. online fără caracter obligatoriu, care durează aproximativ 15-20 de minute. Sunteți încurajat să îl completați cât mai curând posibil, deoarece acceptăm cereri în mod continuu.

  Ca parte a cererii dvs., veți indica dacă aplicați pentru bursa Academicus bazată pe merit sau pe nevoi.

  Veți auzi de la Biroul de Admitere în termen de zece zile de la cerere. Dacă echipa Biroului de Admitere vă confirmă ca candidat potrivit, veți fi invitat la un interviu și veți încărca diplomele și documentele. Veți primi decizia de bursă Academicus și veți aplica pentru burse suplimentare, inclusiv unele care acoperă școlarizarea completă.

  Prin Calendly, vă veți înscrie la interviu, care va avea loc într-o săptămână. În termen de o săptămână după interviu și cererea dvs. completă, Alma Mater vă va accepta sau respinge cererea și vă va informa despre burse și școlarizare.

  Burse și finanțare

  Locații

  • Ljubljana

   3GF6+7P Ljubljana, Slovenia, 1000, Ljubljana

   • Koper

    Via Primož Trubar 1, 6000 Koper - Capodistria, Slovenia, 6000, Koper

    • Maribor

     Center, Slovenska ulica 17, 2000 Maribor, Slovenia, 2000, Maribor

     • Murska Sobota

      Lendavska ulica 9, 9000 Murska Sobota, Slovenia, 9000, Murska Sobota

      Întrebări