Keystone logo
American Consortium of Universities (INTERLINK)

American Consortium of Universities (INTERLINK)

American Consortium of Universities (INTERLINK)

Introducere

Consorțiul american de universități (ACU) este un grup de instituții acreditate de învățământ superior cu programe și trăsături superioare. Membrii săi răspund nevoilor educaționale ale mii de studenți internaționali din întreaga lume. Domeniul de aplicare al ofertelor ACU este variat și variat, variind de la grade asociate la programe doctorale în numeroase domenii, inclusiv științe avansate, inginerie și tehnologie, precum și diverse programe precum contabilitatea, ingineria, dreptul, administrarea afacerilor, textile, nutriție și medicamente pentru sportivi. ACU nu este doar despre programe academice puternice. Studenții internaționali înflorește în instituții dedicate învățământului internațional, după cum reiese din resursele - oameni, facilități, servicii de asistență etc. - le dedică. Acest angajament provine dintr-o misiune, nu numai de a ajuta elevii internaționali să exceleze din punct de vedere educațional, ci și să-și însușească contribuțiile pentru a îmbogăți mediile academice și de învățare pentru studenții americani. De asemenea, provine din programele instituționale ale ACU pentru a trimite studenți americani în alte țări pentru a studia; învățarea lor culturală îi determină să devină cetățeni globali mai buni și colegi de studenți cu studenți internaționali atunci când se întorc. Consorțiul American de Universități (ACU) facilitează admiterea studenților internaționali la programe universitare și universitare în instituțiile membre, care oferă o gamă largă de programe și servicii academice excelente. Asistența acordată elevilor pentru a obține fluență în limba engleză și adaptarea la noul mediu academic și cultural este oferită de centrele INTERLINK pe fiecare campus.

UNCGMAIN1
UNCGMAIN02

ACU LOCAȚII

ACU Locations Map

MEMBRII

Universitatea Valparaiso Valparaiso University (Valpo) este o universitate privată de 4.500 de studenți americani și internaționali din SUA și 40 de țări din întreaga lume. În mod consistent clasificat ca unul dintre universitățile de top din Midwest, Valpo este listat printre universitățile din SUA care oferă cea mai bună valoare pentru preț. Valpo are o tradiție lungă și plină de mândrie de a primi studenți internaționali de toate tradițiile și culturile culturale. În scopul de a promova o adevărată educație internațională pentru studenții și facultățile sale, universitatea oferă numeroase programe care angajează studenții și facultățile în dialoguri interculturale, schimburi culturale, studii în străinătate și oportunități de învățare a serviciilor. Valpo este situat la o oră de la Chicago într-un oraș sigur, prietenos de 31.000.

Universitatea din Carolina de Nord de la Greensboro Universitatea din Carolina de Nord de la Greensboro (UNCG) este o comunitate provocatoare, susținută și angajată, care se distinge de alte universități din cauza valorii noastre comune pentru a "face ceva mai mare cu totul." Definim excelența nu numai de oamenii pe care îi atragem și de nivelul ridicat de realizare pe care îl urmăresc, dar și de contribuțiile semnificative pe care le fac. Cu o convingere de a împuternici pe toți, am creat un mediu unic de colaborare și incluziune care îngrădește curiozitatea și pasiunea. Comunitatea noastră diversă este reunită printr-o înțelegere a faptului că ceea ce contează dincolo de lecțiile învățate în sala de clasă este modul în care sunt transmise pentru a face diferența în carierele și comunitățile noastre. Integrarea experienței și a perspectivelor interculturale și internaționale în experiența de învățare a fiecărui elev, UNCG este o universitate globală în care oamenii de orice identitate, vârstă sau fundal rasial sau etnic pot obține o apreciere în cunoștință de cauză a propriilor și a diferitelor culturi. Este o comunitate de studenți, cadre didactice, angajați și absolvenți activi, care se întemeiază pe dialog deschis, responsabilitate comună și respect pentru contribuțiile distincte ale fiecărui membru.

Universitatea St. Ambrose Universitatea St. Ambrose (UUS) este o universitate acreditată și cuprinzătoare, renumită pentru angajamentul său față de excelența academică, artele liberale, justiția socială și serviciul. Evaluat printre universitățile de top din regiune, UAS oferă peste 70 de domenii de studiu care conduc la diplome de licență, masterat și doctorat. Cele mai comune domenii de studii universitare pentru studenții săi internaționali sunt Inginerie, Informatică, Afaceri și Management. La nivel de absolvent, programele cu înscriere internațională ridicată sunt Master of Accounting, Master of Business Administration și Master of Science în Managementul Tehnologiei Informației.

Universitatea de Stat Indiana Universitatea de Stat din Indiana (ISU), o universitate publică de cercetare doctorală, care oferă studii universitare de licență în peste 100 de specializări, oferă oportunități educaționale excelente elevilor, îmbunătățește calitatea vieții prin diseminarea cunoștințelor prin instruire și cercetare și încurajează creativitatea și știința programare.

Universitatea Montana State University Montana State University se află într-una din cele mai spectaculoase universități din SUA. Oferă toate avantajele unei universități mai mari cu comunitatea prietenoasă a unui campus mai mic. Fondată ca o instituție publică cuprinzătoare, în 1893, MSU se numără printre cele 50 de universități cele mai avansate din punct de vedere tehnologic din lume. Din cei 16.440 de studenți, 722 sunt internațional din 75 de țări diferite. Rata medie a studenților la facultate este de 19: 1, ceea ce face ca profesorii să fie accesibili și să ofere oportunități de învățare. Studenții MSU își pot explora interesele, pot câștiga noi perspective și pot obține avantajele profesionale necesare pentru a construi un viitor dinamic.

Seattle Pacific University Studenții aleg Seattle Pacific University (SPU) pentru academicienii săi riguroși, comunitatea de susținere, locația stelară a orașului Seattle și o viziune de a angaja cultura și de a schimba lumea. SPU este o universitate creștină, cu peste 4.000 de studenți absolvenți și studenți din 39 de țări și 45 de state. Absolvenții SPU sunt cunoscuți pentru competență și caracter, generând schimbări pozitive în comunitățile din întreaga lume.

Centrele lingvistice INTERLINK Succesul în lumea de astăzi necesită o mai mare competență interculturală și abilități de comunicare eficiente. Competența într-oa doua limbă, în special limba engleză, este vitală pentru studenții și oamenii de afaceri internaționali. În acest scop, INTERLINK oferă un curriculum unic, inspirat de teorii de învățare, de cercetare și aplicații practice. Experiența INTERLINK permite studenților să participe activ la diferite setări lingvistice, academice și interculturale. Nevoile și progresele individuale sunt monitorizate cu atenție, iar pe parcursul acestui proces elevii primesc încurajare, sprijin și asistență. Situat în campusurile universităților americane de vârf, INTERLINK oferă studenților săi acces la toate facilitățile și numeroase servicii academice, inclusiv asistență pentru admiterea condiționată la aceste instituții. În plus, elevii pot să se întâlnească cu studenți și profesori americani, să efectueze audituri sau să ia cursuri de credit și să experimenteze viața campusului universitar. De-a lungul șederii studenților, facultatea și personalul dedicat îi asistă cu provocările lor personale, culturale și academice.

UNCGMAIN03

Admiterea condiționată

Cursanții calificați din punct de vedere academic, care nu au cunoștințele necesare în limba engleză, pot fi admiși condițional unei instituții membre ACU dacă se înscriu la INTERLINK înainte de începerea studiilor universitare. După finalizarea cu succes a programului și după îndeplinirea condițiilor specificate în scrisoarea inițială de admitere condiționată a instituției membre ACU, ele pot fi admise ca studenți obișnuiți. Unele universități membre ale ACU solicită ca studenții să depună formulare completate de înscrieri, transcrieri oficiale din școlile care au participat anterior, documente privind finanțele și, eventual, scrisori de recomandare. Alte universități trebuie doar să revizuiască transcrierile oficiale pentru a decide cu privire la admisibilitatea condiționată a unui student. În toate cazurile, una dintre condițiile va fi fie obținerea unui scor TOEFL sau IELTS specificat, fie finalizarea cu succes a programului INTERLINK. Asistența în aplicarea la universități este disponibilă gratuit tuturor studenților INTERLINK.

Locații

 • Louisville

  INTERLINK Language Centers 890 W. Cherry St. Suite 200 Phone: +1 (303) 278-8337 Email: [email protected], 80027, Louisville

  • Seattle

   Seattle, Statele Unite ale Americii

   • Bozeman

    Bozeman, Statele Unite ale Americii

    Întrebări