Keystone logo
American Graduate School in Paris Ph.D. în Relații Internaționale și Diplomație
American Graduate School in Paris

Ph.D. în Relații Internaționale și Diplomație

Paris, Franţa

4 Years

Engleză, Franceză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 45.000

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Doctoratul. în Relații Internaționale și Diplomație la AGS le permite studenților să se specializeze într-un domeniu specific de cunoștințe, câștigând în același timp recunoașterea care este esențială pentru a urma cariere avansate în mediul academic, think tank-uri, organizații internaționale sau cercetare guvernamentală.

Un doctorat acreditat de SUA. în Franța

Doctoratul. în Relații Internaționale și Diplomație la AGS combină recunoașterea largă a unei diplome americane cu experiența unică a unui program de la Paris. Este acreditat în SUA ca program afiliat al Universității Arcadia (Pennsylvania) și este predat la American Graduate School in Paris, o instituție privată nonprofit de învățământ superior recunoscută de Ministerul francez al Învățământului Superior.

Cursurile sunt predate în inima Parisului. Capitala Franței – care este, de asemenea, una dintre capitalele Europei și un hub internațional – este o locație ideală pentru cercetarea doctorală în relații internaționale, deoarece oferă acces la nenumărate biblioteci de cercetare, arhive și colecții speciale. De asemenea, oferă oportunități de stagiu cu instituții guvernamentale, organizații interguvernamentale și ONG-uri.

Limba de predare și de redactare a disertației este engleza; nu sunt necesare cunoștințe de franceză pentru înscriere.

Programul constă în doi ani de cursuri postuniversitare și patru ani dedicați cercetării și redactării tezei de doctorat. Candidații au capacitatea de a adapta programul în funcție de interesele și obiectivele lor de carieră prin cursuri opționale, precum și prin alegerea temei lor de cercetare. Cele mai înalte standarde academice sunt căutate în cursuri, precum și în metodologia, cercetarea și scrierea disertației. Un aspect unic al doctoratului. programul de la AGS este îndrumarea foarte apropiată oferită studenților pe parcursul procesului de disertație.

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Doctor în Diplomație și Afaceri Internaționale
  • Washington, Statele Unite ale Americii
  • Gambia Online, Gambia
 • Doctor în filozofie (doctorat) în relații internaționale
  • London, Regatul Unit
  • Bologna, Italia
 • Doctor în filozofie (doctorat) în afaceri internaționale
  • London, Regatul Unit
  • Bologna, Italia