Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
American International Theism University

American International Theism University

American International Theism University

Introducere

AITU oferă numai programe educaționale care pregătesc studenții pentru vocații religioase ca miniștri, profesioniști sau laici în minister, consiliere, teism, educație, administrație, muzică, arte plastice, comunicări media sau asistență socială.

Membrii facultății noastre sunt aleși pe baza fundamentului lor academic puternic, a bazei de învățare și a experienței de bun simț. Ele prezintă un echilibru impresionant între cercetarea educațională și experiențele din lumea reală, care îi ajută pe studenții noștri să crească și să învețe din fiecare curs.

Studenții noștri își pot aplica experiențele învățate la locul de muncă după absolvire. Și dacă va fi vreodată nevoie de asistență suplimentară în viitor, facultatea noastră de înaltă specializare este întotdeauna accesibilă absolvenților.

AITU folosește un sistem de management al învățării de ultimă generație, în care studenții se pot conecta la sălile de clasă din timpul lor liber, pot participa la discuții la clasă și introduceri de tehnică mixtă și pot accesa biblioteca online AITU. Studenții își pot câștiga diplomele la un cost rezonabil fără a intra în datorii.

Festive holiday office party in #WindowsUglySweater Softwear by @Windows
Windows / unsplash

Locații

  • Englewood

    1460 S McCall Road Suite 5 Englewood, Florida 34223, 34223, Englewood

Întrebări