Keystone logo
Aoyama Business School

Aoyama Business School

Aoyama Business School

Introducere

Școala absolventă de management internațional contribuie la încurajarea liderilor creativi care își îndeplinesc responsabilitatea socială și servesc ca cetățeni globali și la dezvoltarea unui viitor prosper prin activitățile noastre de cercetare de vârf.

Pentru a-și îndeplini misiunea, programul MBA cultivă profesioniști în management care ajung la concluzii bazate pe gândire și analiză independentă. ABS se străduiește neîncetat să-și îmbunătățească programele. Programul de doctorat nu predă doar tehnici de cercetare în afaceri, ci cultivă și contribuabili la forța de muncă care sunt conștienți de semnificația socială a cercetării lor, posedă un sens bine definit al scopului și pot fi activi pe scena internațională.

Următoarele trei caracteristici ilustrează natura ABS:

Sistemul de învățare sistematic, integrat și practic

ABS oferă un curriculum sistematic, integrat și practic care combină elemente precum achiziționarea de expertiză specializată, sinteza cunoștințelor multifuncționale și studiul și practicarea metodologiei prin învățare individuală și activități de grup. Elevii învață mai întâi elementele fundamentale ale celor patru domenii necesare pentru managementul corporației: sisteme informatice de strategie „Organizare, marketing, finanțe” contabilitate și funcționare ”. Apoi se concentrează pe unul dintre aceste patru. Acest lucru permite studenților să dezvolte un nivel ridicat de specializare în timp ce dobândind, de asemenea, competență în toate domeniile managementului, devenind astfel manageri calificați corespunzător.

Global Action Learning, un curs MBA capstone, oferă o arenă practică pentru testarea cunoștințelor integrate, coordonarea abilităților în cadrul grupurilor și practicarea metodelor de manipulare a diferitelor culturi.

Locații

  • Tokyo

    4-4-25 Shibuya, Shibuya-ku,, , Tokyo

    Întrebări