Keystone logo
Atlantic International University

Atlantic International University

Atlantic International University

Introducere

Știința încă a descoperit mecanismul precis prin care individul învață. Cu toate acestea, se recunoaște că actul învățării este endogen, (din interior), mai degrabă decât exogen. Acest fapt este motivul care stă la baza „Învățării la distanță” în general și a tuturor programelor de licență oferite de Atlantic International University .

Diferența AIU

Combinația dintre principiile de bază ale „autoinstruirii” elevilor, (cu îndrumare), dezvoltarea colaborativă a curriculumului unic pentru fiecare elev și flexibilitatea timpului și a locului de studiu oferă, ceea ce considerăm a fi, mediul ideal de învățare. Este creat cu scopul de a satisface nevoile individuale și de a oferi dezvoltare personală pentru fiecare elev. Atlantic International University există ca instituție de învățare experiențială și educație non-tradițională la distanță. Nu există săli de clasă și nu este necesară prezența.

Misiune

Să fie o instituție de învățământ superior preocupată de generarea alternativelor de dezvoltare culturală susceptibile de a fi susținute pentru a conduce la o administrare mai eficientă a satului mondial și a mediului său; exercitarea drepturilor omului și a comunității prin diversitate cu scopul final de satisfacție și evoluție a lumii.

Viziune

Împuternicirea individului spre convergența lumii printr-un design educativ durabil bazat pe andragogie și omniologie.

Serviciu AIU

Scopul nostru principal la Atlantic International University este să găzduiască studenții adulți prin satisfacerea nevoilor lor individuale. Din acest motiv, programele noastre de licență sunt flexibile și au fost concepute pentru finalizarea accelerată.

Programele noastre încurajează studenții să demonstreze competență prin învățare independentă, citire și cercetare în domeniul lor de studiu. AIU oferă oportunități educaționale în Statele Unite adulților din întreaga lume, astfel încât să se poată îmbunătăți folosindu-și propriul potențial pentru a-și gestiona dezvoltarea culturală personală și globală. Acest lucru este actualizat prin evaluarea acredităților lor către un nivel de licență, un master și / sau un doctorat și aceasta implică, de asemenea, o capacitate de performanță durabilă bazată pe rezultate. Axa fundamentală a unei astfel de filozofii se bazează pe cunoașterea și informația actualizată de sine, fără loc pentru obsoletă, care este încorporat într-un sistem de învățare la distanță bazat pe andragogie și omniologie.

Scopul final al acestei paradigme este de a-i împuternici pe cursanți și de a-i ajuta să profite de o gamă enormă de resurse din mediul mondial pentru a elimina continuul actual al sărăciei și al limitărilor. În acest scop, în funcție de circumstanțe, studenții sunt capabili să-și transforme trecutul într-un modul de creștere autopropulsat constant în mișcare, departe de sistemele tradiționale acreditate care favorizează limitările și caducitatea. Acest lucru va deveni o realitate crudă cu respectarea și practicarea drepturilor omului și comunității prin experiențe, investigații, lucru practicum și / sau examene, potrivit unei idiosincrasii individuale a unui student independent la AIU. Totul are loc într-un cadru care favorizează diversitatea cu peste 10 milioane de texte complete și aproximativ 47 de milioane de referințe bibliografice în peste 400 de limbi; în timp ce consilieri și consultanți cu diplome și specializări în domeniul dezvoltării umane monitorizează procesele de învățare; pe lângă o rețea web de colegi și asociații din diferite domenii academice; astfel încât să poată atinge satisfacția și progresul umanității cu pace și armonie.

Scopul AIU

Scopul Atlantic International University este următorul:

 • să ofere pregătire academică de cea mai înaltă calitate, în timp ce abordează nevoile cursanților adulți, fundamentând programele academice în învățarea bazată pe rezultate și oferind programe într-un interval de timp accelerat.
 • pentru a încuraja libertatea de anchetă și un schimb gratuit de idei între cursanți, facultăți, administratori și personalul Atlantic International University .
 • să combine teoria și practica care pregătește profesioniștii pentru responsabilitățile de conducere.
 • pentru a oferi asistența necesară cursanților pentru a finaliza cu succes programul de studiu și pentru a depăși orice deficiențe de finalizare.
 • pentru a ne menține excelenta reputație academică.
 • să respecte dreptul de bază al educației, așa cum este prezentat în Declarația Drepturilor Omului, oferind o alternativă accesibilă pentru atingerea obiectivelor educaționale pentru un spectru larg de oameni din întreaga lume, din medii sociale și economice diferite.
 • pentru a insufla elevilor noștri un sentiment de încredere și încredere în sine în capacitatea lor de a accesa vastele oportunități disponibile prin canale de informații, pe internet, organizații private, publice, nonprofit și organizații neguvernamentale într-o comunitate globală în continuă expansiune.
 • pentru a-i împuternici pe cursanți și a-i ajuta să profite de o gamă enormă de resurse din mediul mondial pentru a elimina continuul actual al sărăciei și al limitărilor.
 • pentru a intensifica utilizarea tehnologiei informației pentru a rămâne la vârful universităților de învățare la distanță.

Asociațiile

AIU sau membrii săi au afiliații / apartenențe la mai multe asociații. Mai jos este o listă care poate fi utilă pentru studenți în cercetarea lor și / sau pentru a-și îndeplini cerințele academice pentru program.

136927_Clipboard01.jpg

136978_bottom.jpg

Admitere

Contactati-ne azi!

Înțelegem cum adulții ocupați nu au timp să se întoarcă la școală. Acum, este posibil să-ți câștigi gradul în confortul propriei tale case și să mai ai timp pentru tine și familia ta. Biroul de admitere este aici pentru a vă ajuta, pentru informații suplimentare sau pentru a vedea dacă sunteți calificat pentru admitere, vă rugăm să ne contactați. Dacă sunteți gata să aplicați, vă rugăm să trimiteți cererea online și să lipiți CV-ul și orice comentarii / întrebări suplimentare în zona furnizată.

Aflați mai multe despre acreditarea noastră „ Faceți clic aici !”

Adresa: Pioneer Plaza, 900 Fort Street Mall 905, Honolulu, HI 96813, Statele Unite ale Americii

Locații

 • Honolulu

  Honolulu, Statele Unite ale Americii

  • Honolulu

   Fort Street Mall,900, 96813, Honolulu

   Întrebări