Keystone logo
© BIMM University
Auream Phoenix University for Women

Auream Phoenix University for Women

Auream Phoenix University for Women

Introducere

Auream Phoenix University for Women (APUW) este o instituție solidă, construită pe o bază solidă de calitate și rigoare, a cărei misiune este să evalueze studiile de bază și carierele managerilor, antreprenorilor și femeilor profesioniste pentru a le permite să obțină o diplomă internațională printr-un program riguros. integrarea programelor de studii. Suntem mândri că suntem prima universitate privată de învățământ la distanță pentru femei, care activează în domeniul complex al validării competențelor în vederea obținerii unei diplome.

APUW implementează un sistem strict de autoreglare etică pentru a îndeplini toate cerințele de calitate pentru acest model de universitate. Facultățile noastre: Arte și Științe Umaniste, Afaceri și Media, Psihologie, Informatică, Inginerie și Tehnologie, Viață și Pământ și Științe ale Naturii și Sănătății, permit o ofertă de peste două sute de domenii de studiu; acestea sunt atent selectate pentru a fi relevante pentru nevoile pieței și viitoarele oportunități de angajare.

APUW este mândră de studenții săi. Ei pot crea întreprinderi antreprenoriale remarcabile, pot ocupa roluri de conducere în corporații multinaționale, companii private și ONG-uri sau pot fi profesioniști de top în lumea muncii.

Auream Phoenix University for Women (APUW) este prima universitate privată, internațională, de învățământ la distanță, construită special, dedicată exclusiv educației femeilor. APUW permite fiecărei femei angajate în muncă și în familie să studieze și să-și împlinească obiectivele academice, rămânând în același timp în mediul confortabil al propriei ei case. Universitatea noastră se adresează femeilor lideri care au o mentalitate câștigătoare, femeilor cu personalități vibrante și dinamice, gânditoarelor independente și femeilor care sunt conștiente că sunt puncte de referință în comunitatea lor. Accentul nostru principal este pe testarea abilităților și competențelor pentru certificarea academică. Programele de studii de la Universitatea Aurea Phoenix pentru Femei sunt concepute pe metoda APEL (Accreditation Prior Experiential Learning) pentru a oferi femeilor active care lucrează, având o experiență profesională de cel puțin 5 ani, șansa de a obține o diplomă fără a-și neglija familiile.

Misiune

Oferim studentelor adulte oportunitatea de a obține o diplomă internațională folosind metoda APEL (Accreditation Prior Experiential Learning) pentru a-și evalua CV-ul profesional. Sistemul APEL presupune o analiză riguroasă a experiențelor educaționale și profesionale anterioare care, în funcție de parametri specifici, sunt convertite în credite academice valabile pentru acordarea diplomelor APUW.

Misiunea noastră este de a oferi studenților noștri un mediu de învățare digital multicultural, plin de satisfacții și provocatoare, care hrănește personalități puternice, bine rotunjite, încurajând conducerea și construind caracterul și conștiința socială a fiecărui student. Ne străduim să ne menținem angajamentul față de educația, cunoașterea, cercetarea și serviciile pentru adulți învățământ la distanță prin activitățile întregii noastre comunități universitare.

Realizări

Încă de la constituirea sa, APUW ca universitate privată de afaceri a oferit programe de studii construite pe o conexiune specială cu profesiile liberale, afaceri, industrie, management și lumea muncii în general. Programe care au legătură cu autodeterminare, know-how, creativitate. Îi învățăm pe studenți cum să-și deschidă propria cale către un viitor împlinit.

În același timp, subliniem necesitatea unui background solid alcătuit din abilități și cunoștințe generale prin programe de studii atent concepute, conform cerințelor pieței muncii internaționale. Astăzi, încă de la început, filosofia noastră de educație a adulților continuă să fie centrată pe elev, gratuită, inovatoare și plină de resurse.

În timpul călătoriei noastre către excelență și împlinire, APUW a trecut cu succes prin mai multe evaluări instituționale de calitate autoreglate, revizuiri de programe în cadrul colegiului și procese de acreditare, primind mai multe premii și recunoașteri.

Viziune

Auream Phoenix University for Women va deveni lider global în educația la distanță pentru femeile adulte, pe baza APEL (Accreditation Prior Experiential Learning). Oferim studentelor noastre instrumentele necesare pentru propriile abilități de studiu autoevaluare critică pentru succesul profesional. Ne propunem să construim încrederea și expertiza studenților, încurajându-i să-și stabilească obiective și sprijinindu-și planurile pentru a le atinge. Am dori să facilităm dezvoltarea întregului potențial al fiecărui student ca persoană, oferindu-le oportunități de a gândi, discuta, explora și lua decizii.

Admitere

Locații

 • London

  At Uniselinus Europe 71-75 Shelton Street, WC2H9JQ, London

  • Ragusa

   At Uniselinus Europe Networking University Via Roma, 200, 97100, Ragusa

   • Panama City

    Auream Phoenix University SA Panama City – Republic Of Panama, , Panama City

    • London

     London, Regatul Unit

     Întrebări