Keystone logo
Berlin School Of Business & Innovation Doctoratul în Administrarea Afacerilor
Berlin School Of Business & Innovation

Doctoratul în Administrarea Afacerilor

Berlin, Germania

4 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Jul 2024

EUR 15.000 / per year *

În campus

* Studenți internaționali și UE

Introducere

De ce să vă înscrieți la acest program

Doctoratul în Administrarea Afacerilor a fost conceput pentru a oferi cunoștințele și expertiza necesare managerilor și liderilor din sectorul de afaceri și industrial. Studenții pot economisi 30% la taxele de școlarizare! Se aplică termeni și condiții*.

Doctoratul combină modulele predate în teoria și practica avansată a managementului, împreună cu instruirea în metodologiile și tehnicile necesare pentru a efectua cercetări doctorale în afaceri și management.

Scopul principal al doctoratului nostru în administrarea afacerilor este de a ajuta profesioniștii în carieră care doresc să îmbunătățească, să contribuie și să transforme modul în care lucrează. Participarea la acest curs prestigios vă va oferi un impuls uriaș aspirațiilor academice și profesionale.

*Termeni și condiții

 1. Pentru a asigura oferta, trebuie depus un depozit minim de 2.000 EUR înainte de termen.
 2. Această ofertă nu poate fi utilizată împreună cu alte oferte sau burse.
 3. Termenii și condițiile Acordului de studiu sunt încă aplicabile.
 4. Această ofertă este valabilă Această ofertă este valabilă până la 31 decembrie 2023.

Cerințe de intrare

 • Varsta minima: 23
 • Calificări academice:
  • O diplomă de licență de la o instituție recunoscută într-o disciplină legată de afaceri; o diplomă de master sau o calificare postuniversitară de nivel 7 sau un MBA de la o instituție recunoscută.
  • Candidații cu diplome în alte discipline și solicitanții fără diplomă de licență sau master, dar cu alte calificări academice și experiență profesională semnificativă la nivel executiv sunt, de asemenea, bineveniți să aplice. Acceptarea lor poate fi condiționată de susținerea cu succes la un test de admitere și la un interviu.
  • Propunere de cercetare: solicitanții vor trebui, de asemenea, să trimită o propunere de cercetare detaliată, care va include: temeiul cercetării, scopurile și obiectivele, întrebările de cercetare primare și secundare, metodologia, structura și designul cercetării și revizuirea inițială a literaturii.
 • Limba engleză cerințe:
 • IELTS 6.0 (nu mai puțin de 5.5 în orice componentă), Test de parolă echivalent, PTE Academic (atât în centrul de testare, cât și online acceptat) 50 + scor, TOEFL IBT sau echivalent (de ex. Test de engleză pentru comunicare internațională (TOEIC), Test de Engleză ca limbă străină (TOEFL), Trinity’s Integrated Skills in English (ISE): ISE I (B1) pentru BAF cu *Suss la fiecare componentă; ISE II (B2) pentru toate cursurile de master și BA cu *Pass în fiecare componentă; ISE III (C1) pentru DBA cu *Pass în fiecare componentă.
 • Cerințele de competență engleză pot fi ridicate pentru:
  • Vorbitori nativi de engleză, solicitanți care și-au finalizat studiile în limba engleză (cum ar fi o diplomă de liceu sau IB).
  • Solicitanții care și-au finalizat diploma de licență în limba engleză într-o țară vorbitoare de limbă engleză.
  • Scrisoarea mijlocie de instruire pentru o calificare acordată în ultimii 5 ani.
  • Certificatul de școală superior din Africa de Vest (WAEC) ca dovadă a limbii engleze pentru solicitanții din Africa de Vest, și anume Nigeria, Ghana, Liberia, Gambia și Sierra Leone (cu condiții*).
  • Componenta de limba engleză WAEC trebuie să fie la nivelul C6 sau mai sus.

* Conform criteriilor de admitere Università Telematica Internazionale UNINETTUNO.

Durată

 • 4 ani (posibilitatea intrării directe în anul 3)

Despre Școală

Întrebări