Keystone logo
Boston College Ph.D. in Philosophy
Boston College

Ph.D. in Philosophy

Boston, Statele Unite ale Americii

5 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* toți doctoranzii primesc o bursă de școlarizare completă

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Bun venit la Departamentul de Filosofie de la Boston College

Programele de filozofie ale Boston College atrag studenți talentați din întreaga lume. Oferim diplome de master și doctorat, acoperind toate perioadele din istoria filosofiei și cu o diversitate de abordări filozofice.

Departamentul de Filosofie este remarcat pentru puterea sa în istoria filosofiei, filozofia continentală contemporană și filosofia practică, inclusiv etica și filosofia social-politică. În plus, departamentul oferă două programe interdisciplinare: filozofie și drept și filozofie și teologie. Programul include, de asemenea, studii de filosofie asiatică și diasporă.

În fiecare septembrie, programul nostru de doctorat admite un grup mic de studenți noi, care sunt imediat bineveniți ca asistenți de cercetare. Experiența de a lucra cu un savant consacrat este concepută pentru a ajuta studentul să învețe unele dintre abilitățile de bază ale cercetării filozofice și să stabilească o relație de mentorat cu una sau mai multe facultăți. Flexibilitatea programului asigură o atenție individualizată în proiectarea unui plan de bun venit la departamentul de filosofie de la Boston College . Toate doctoranzi. studenții au finanțare până în al cincilea an în program (al patrulea an dacă intră cu un MA) presupunând îndeplinirea cu succes a cerințelor. Doctoranzii dobândesc experiență de predare în cadrul cursului de bază de Filosofia persoanei de două semestre al Universității. Există un seminar de predare în primii doi ani ai programului pentru a ajuta la pregătirea doctoranzilor pentru a-și proiecta propriile programe și pentru a oferi feedback cu privire la predare; vizitele în curs de desfășurare au loc ulterior.

Programul de master admite un grup suplimentar de studenți, care au aceeași facultate, cursuri și alte resurse pentru studiul filosofiei, inclusiv pregătirea limbii străine.

Filosofia de la Boston College beneficiază de locația noastră în zona Boston, un centru bogat al vieții academice, inclusiv universități, biblioteci și instituții culturale care ajută toate aspectele cercetării și schimbului nostru de studii. Există oportunități de studii în străinătate la universități selectate.

We invite you to consider joining our thriving intellectual community as we continue to investigate philosophy’s perennial issues.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Burse și finanțare

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare