Keystone logo
Boston University School of Theology

Boston University School of Theology

Boston University School of Theology

Introducere

La Boston University School of Theology (STH), puteți urmări ministerele pe care vi le imaginați pe măsură ce deveniți un lider gata să răspundă provocărilor peisajului religios global actual. Transformă-te. Apoi schimbă lumea. O facultate renumită vă ghidează prin cadre universitare riguroase. O comunitate de susținere vă hrănește viața, credința și obiectivele.

Misiunea noastră este să urmărim cunoașterea lui Dumnezeu, să cultivăm lideri pentru comunitățile de credință, să îmbogățim academia și să căutăm pacea cu dreptatea într-o lume diversă și interconectată.

Fiind școala fondatoare a Universității din Boston și cel mai vechi seminar metodist unit din America de Nord, suntem o școală profesională în cadrul unei universități de cercetare cosmopolite care se angajează ea însăși „învățării, virtuții și evlaviei”. Înrădăcinați în tradițiile wesleyiene și pornind de la tradițiile creștine mai largi ale lumii, ne străduim să echipăm femeile și bărbații pentru slujiri și vocații care favorizează transformarea personală și socială, care sunt orientate către diversitățile lumii și care extind moștenirea profetică a acestei istorică Școală de Teologie.

Alăturați-vă comunității noastre unice de cursanți care gândesc creativ la problemele din lumea reală. Învață alături de studenți desăvârșiți, ghidați prin programe academice riguroase de către facultăți renumite. La Boston University School of Theology , credințele noastre sunt diverse; apelurile noastre, variate. Dar împărtășim o aspirație comună de a crea o lume mai bună.

Locații

  • Boston

    Commonwealth Avenue,745, 02215, Boston

    Întrebări